ترانه_بهاره مدیر استارتر عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 11258 عنوان قبول دارید بعضی چیزها را نمیشه جبران کرد مثلاً 113 بازدید | 8 پست بابام پونزده سال طوری رفتار میکرد ک ما اصلا باش راحت و صمیمی و دوست نبودیمبعدش ب اشتباه ش پی برد و هر کاری کرد نشد ک ما باش راحت و دوست و صمیمی بشیم دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا دیروز | 23:37 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پیشی_ملوس_گوگولی عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 2711 اره بعضی چیزا و کارا هیچ راه برگشتی نداره دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!
simorg عضویت: 1399/12/27 تعداد پست: 19038 باز خوبه پی برده پدر من ک الانم سرده البته بهتر از قبل شده ولی من یکی ک اصلا نمیتونم ارتباط برقرار کنم فقط خواهر بزرگترم خوبه ارتباطش خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤ آمممیییین دعا کنیم واسه هم🤗 شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍
گلبانوm عضویت: 1401/09/30 تعداد پست: 5188 دقیقا مامان منم بچگیمون بداخلاق بود الان هرچقد مهربونی میکنه بازم اون کمبوده سرجاشه و من یتوکل علی الله، فهو حسبه
nazanin6768 عضویت: 1403/04/23 تعداد پست: 2107 اینارو میشهاینکه بابات بیاد سمتت و متوجهش نشی و دور از جون از دست بدی میفهمی اصلا قابل جبران نیستپدر تکرار نمیشه قدرشو بدونید هرچی هست پدر شماست خانواده المثنی نداره باید دریابیش قبل اینکه دیر شه و همه چی حسرت بشه