2777
2789

سلام خانما...من الان ده روزه ک زایمان کردم تیکه هایی از جفتم تو رحمم مونده بود ک سه چهار روز پیش رفتم بیمارستان درش اوردن و گفتن خونریزیت ک کمتر شد برو سونو بده ببینم چیزی مونده یا ن ک من امروز خواستم برم ک دکترسونوگرافیو نبود احتمالا باید شنبه برم سونو ولی خودم دوتا بیبی چک زدم منفی بود احتمال زیاد ک چیزی از جفت نمونده....حالا سوالم اینه ک من ادرارم بوی خیلی بدی میده نمیدونم چرا،البته من از همون روزی ک رفتم بیمارستان دارم چرک خشک کن میخورم..شما همچین تجربه ای نداشتین؟

نمیدونم اگه برگردیم عقب دل طوقی واسه کی پر میزنه..
عفونت ادراری داره ربطی به جفت نداره حتما آزمایش ادرار بده منم مثانم خونریزی کرد از عفونت خیلی زجر کش ...

بعداز زایمان؟....ببخشید ولی برا شماهم بوی خیلی بدی میداد؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عفونت ادراری داره ربطی به جفت نداره حتما آزمایش ادرار بده منم مثانم خونریزی کرد از عفونت خیلی زجر کش ...

چیکار کردین ک خوب شدین؟