2777
2789
عنوان

پنکیک هاتون چه شکلی ان؟

476 بازدید | 49 پست

پنکیک های من مث عکسا خوشگل پخته نمیشه بعضی جاهاش فقط طلایی میشه

واسه شما چطوری میشه؟

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی ! 😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه لحظه ذهنم رفت سمت لوازم آرایش میگم خدایا یعنی چی پخته نمیشه 😑😂😂😂

😂😂😂😂

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی ! 😍😍😍
واسه من که خوبه.شاید زیادی داغ میکنی میسوزونی

نمیسوزه. خوشگل و یکدست طلایی نمیشه

روغن که نمیریزی تو تابه ؟ فقط توی موادش باید یه کم بریزی

مگه میشه بدون روغن؟

در حد چرب کردنه

😂😂😂😂تنها نیستی خواهر

وای عاشقتم 😂😂😂😂😂 این نشون میده علاقه خاصی به آشپزی داریم منو تو😰😂

الان شوهر آینده‌ م داره به دوس دخترش میگه همیشه برا همیم...به همین فکر باش عنتر خانوم   
وای عاشقتم 😂😂😂😂😂 این نشون میده علاقه خاصی به آشپزی داریم منو تو😰😂

😂😂😂😂 حالا یه بار یکی عکس بیسکوییت شکلاتی گذاشته بود گفتم به به منم کیک خیس میخوام 😂😂😂😂 گفتم طرز تهیه اشو بده گفت بیا خصوصی رفتم گفت این کیک خیس نیس یعنی داغون شدما والاع کپی کیک خیس بود

طُ هَـمونـ خونے ڪِـ هَر لَحظـه تو رَگـ هاے مَنع😻❤