2777
2789
عنوان

😯😱حقوق معلما چقدره

| مشاهده متن کامل بحث + 961 بازدید | 64 پست
عزیزم من دارم از طریق دوره های تربیت معلم مرکز تحقیقات معلمان وارد این کار میشم.بنظرت میتونم استخدام ...

از طریق دوره های تربیت معلم شرایطش چیه ؟!؟؟؟

چگونه خیانت میکنند!چگونه درکنار دیگری به آرامش می‌رسنند!من حتی بالشتم را که عوض میکنم خوابم نمیبرد؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من دارم از طریق دوره های تربیت معلم مرکز تحقیقات معلمان وارد این کار میشم.بنظرت میتونم استخدام ...

این دوره ها وابسته به کجاست؟

اموزش پرورش

وزارت علوم

کدوم مدرسه ها میشه درس داد

؟

25.درسشم خوندم شوهرم نذاش

آخی عزیزم.درکت میکنم.  منم موقع انتخاب رشته بابام نذاشت خارج از استان خودم و انتخاب کنم وگرنه تاحالا صدبار مدرک معلمیمو گرفته بودم...

دعا کنید من هم تیکر بارداری بزنم  
 این دوره ها وابسته به کجاست؟ اموزش پرورش وزارت علوم کدوم مدرسه ها میشه درس داد ؟

آموزش و پرورش.یکی بهم گفت بعد ۵ سال سابقه میتونی توی مدارس دولتی تدریس کنی.فقط نمیدونم راهی برای رسمی شدن هست؟؟

از طریق دوره های تربیت معلم شرایطش چیه ؟!؟؟؟

من استان اصفهان هستم.نمیدونم همه استانها داره یا نه.دوتا دوره عمومی و خصوصی میگذارن و مدرک میدن.دوره هاشم فوق العادس با مربی های عالی.

من استان اصفهان هستم.نمیدونم همه استانها داره یا نه.دوتا دوره عمومی و خصوصی میگذارن و مدرک میدن.دوره ...

منماصفهانم منظورم اینکه شرایط معدل داره سنمون چقدر باید باشه وبا کنکور باید وارد بشیم ؟؟؟

چگونه خیانت میکنند!چگونه درکنار دیگری به آرامش می‌رسنند!من حتی بالشتم را که عوض میکنم خوابم نمیبرد؟؟؟؟
منماصفهانم منظورم اینکه شرایط معدل داره سنمون چقدر باید باشه وبا کنکور باید وارد بشیم ؟؟؟

مدرک کارشناسی میخاد.و شرط سنی نداره.

خیلی خوبه ۳۶ ساعت و حقوق دو به بالا برا غیرانتفاعی. افرین

نه بابا کجاش خوبه 

خداییش من فقط برای کلاس خصوصی مدرسه درس میدم وگرنه دو ملیون اصلا به اون همه زحمت مخصوصا برای پایه دوازدهم نمیارزه

آموزش و پرورش.یکی بهم گفت بعد ۵ سال سابقه میتونی توی مدارس دولتی تدریس کنی.فقط نمیدونم راهی برای رسم ...

الان جدب معلم از دو طريقه:

1- دانشگاه فرهنگيان

2- آزمون هايي كه برگزار ميكنن

حالا تو شهر هاي ديگه چطور باشه نميدونم

اگر بتوني بري تو مدرسه دولتي خوبه كه

بالاخره ممكنه بتوني جذب بشي

به نظرم برو

خوبه