2777
2789
عنوان

😯😱حقوق معلما چقدره

| مشاهده متن کامل بحث + 961 بازدید | 64 پست

من معلمم غیرانتفاعی حقوقم نمیگم فقط اینکه دولتی خیلی خیلی بیشتره😃😃😃

دولتی بنظرم اینطور ک شنیدم دوتادونیم میلیون تومنه

شیلا دختری زیبا،مهربون،توانا،پرانرژی،شاد،سختکوش  
من دبیر غیر انتفاعی هستم حقوقم دو و خورده ایه

سلام چطوری؟

چندسال سابقه دارید؟؟ خیلی خوبه 

چندروز و ساعت درس میدید؟ چی درس میدید؟؟

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام چطوری؟ چندسال سابقه دارید؟؟ خیلی خوبه  چندروز و ساعت درس میدید؟ چی درس میدید؟؟

گفتم دوازده سال 

فیزیک درس میددم 

من ۳۶ ساعت در هفته تدریس میکنم

وسه تا مدرسه درس میدم من هم اگه یه مدرسه ام رو بگم زیر یک ملیونه ولی سه تا با هم بالای دو تومن میشه 

من نمیدونم اینها که شما میگید کجا هستن من خودم معلم یازدهمه مدرسه ای هستم که از ابتدایی به بالا کلاس ...

عزیزم مامان خودم معلم رسمی ابتدایی25سال سابقه 

دخترخالم هم معلم غیرانتعاعی بامدرک لیسانس 800 200 هم بیمه کم میشه

عزیزم من تو اداره اموزش و پرورشم استخدام جدید ها به عنوان دبیر و هنراموز 1200تا 1400هست با لیسانس ی ...

اداره نیرو نمیخواد؟

من دومدرک کارشناسی ویک ارشد دارم

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
رسمی که نه.تازه میخام شروع کنم.

عزیزم رشتت انسانی بود؟؟؟ چطوری درس خوندی؟روزی چن ساعت خوندی؟؟؟سال اول قبول شدی؟من عاشق معلمیم.رشتم انسانیه.ب نظرت میتونم؟

برام یه صلوات بفرستید و دعاکنید برام که خونه دارشم
گفتم دوازده سال  فیزیک درس میددم  من ۳۶ ساعت در هفته تدریس میکنم وسه تا مدرسه درس میدم ...

خیلی خوبه ۳۶ ساعت و حقوق دو به بالا برا غیرانتفاعی. افرین

من خواهرم مدرسه غیر انتفاعی داره به معلماش ماهی 900 میده که 200 هم البته بیمه کم میشه ....خودشم معلم رسمی بوده حکمش 2200 هست

شروع رژیم ۱۹دی .....وزن شروع رژیم ۷۲ وزن هدف ۶۲ .....وزن کنونی ۶۷...میخوام تا 

شما مدرسه دولتی هستین؟؟پایه تا پایه حقوقش فرق میکنه؟؟

بله من دولتی هستم نه پایه ها حقوقش فرق نداره.ولی مدرک و ... موثره تو میزان حقوق

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
عزیزم من تو اداره اموزش و پرورشم استخدام جدید ها به عنوان دبیر و هنراموز 1200تا 1400هست با لیسانس ی ...

عزیزم من دارم از طریق دوره های تربیت معلم مرکز تحقیقات معلمان وارد این کار میشم.بنظرت میتونم استخدام رسمی آموزش پرورش بشم بعد چندسال؟؟

دعا کنید من هم تیکر بارداری بزنم