2777
2789
عنوان

😯😱حقوق معلما چقدره

| مشاهده متن کامل بحث + 961 بازدید | 64 پست
من معلم ابتدایی هستم با دو سال سابقه و مدرک ارشد حکمم ۱۷۰۰ هست که ازش بیمه و .. هم کم میشه

شما مدرسه دولتی هستین؟؟پایه تا پایه حقوقش فرق میکنه؟؟

دعا کنید من هم تیکر بارداری بزنم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ مقطعی؟ و اینکه چن ساله معلمید معلمای جدیدو اکثرا پونصد میدن

یازدهم و دوازدهم حدود دوازده سال درس میدم 

اینجا کمترین حقوق مال ابتدایی هاست که اونها هم کمه کم یک ملیون میگیرن بیمه هم کامل براشون ریخته میشه 

بابا دیگه پونصد تومن حقوق نداریم 

اونها شاید دو روز در هفته میرن که پونصد میگیرن

یازدهم و دوازدهم حدود دوازده سال درس میدم  اینجا کمترین حقوق مال ابتدایی هاست که اونها هم کمه ...

خب شما ابتدایی نیستید بیشتره حقوقتون ☺

ن هر شهری میزان حقوق مدرسه غیرانتفاعیش متفاوته

شهر ما بیشترین مقدار حقوقش همینقدره و دوستمم پایه چهارم ابتدایی رو تدریس میکنه

هی جیگیلی جیگیلی جیگیلی اخماتو وا کن...  
غیرانتفاعی 800حقوقش که 200واسه بیمه کم میکنن میشه 600 رسمی هم مدرک لیسانس با سابقه 20سال به بالا3

من نمیدونم اینها که شما میگید کجا هستن من خودم معلم یازدهمه مدرسه ای هستم که از ابتدایی به بالا کلاس داره همکارهای ابتداییم کم کم یک ملیون میگیرن حق بیمشون هم داده میشه یعنی دریافتیشون یک ملیون

من نمیدونم اینها که شما میگید کجا هستن من خودم معلم یازدهمه مدرسه ای هستم که از ابتدایی به بالا کلاس ...

متاسفانه تو اخبارم چن وقت پیش گفته شد که میزانی از حقوق معلمارو مدارس غیر انتفاعی خودشون بالا میکشن و حقوق کمی به معلما میدن😐😕

هی جیگیلی جیگیلی جیگیلی اخماتو وا کن...