بچها لوندی و لوس شدن و عشوه اومدن چجوریه. چرامن بلد نیستم؟ باید چکارا کرد؟ منو شوهرم زیاد اهل زبون ریختن و فدایت شوم نیستیم . در حده جان و بله😐
هیچوقت دیگران رو قضاوت نکنید____سرنوشت انقد دنبالتون میکنه تا توی یه کوچه بن بست شمارو تو همون شرایطقرار بده🤐دیدم ک میگم. ___________خدایا بخاطره تمام معجزات زندگیم شکر❤❤❤💓💓💓💓💓💓
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خواهشا کمک کنین اینجا ک نباید همش عکس بازی باشه تا همه بمونن و تاپیکو ترک نکنن. بالاخره مشکلات کوچیک یروزی بزرگ میشن و یه زندگی خراب میشه. ما اینجاباید بهم کمک کنیم
هیچوقت دیگران رو قضاوت نکنید____سرنوشت انقد دنبالتون میکنه تا توی یه کوچه بن بست شمارو تو همون شرایطقرار بده🤐دیدم ک میگم. ___________خدایا بخاطره تمام معجزات زندگیم شکر❤❤❤💓💓💓💓💓💓
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
ببخشیدی سوال..حتی موقع رابطه هم عشوه ولوندی ونازکردن ..درکارنیس؟؟؟
چرا عزیزم هس ولی نمیدونم لوندی و عشوه هس یانه 🤣🤣🤣🤣🤣