2777
2789

بچها لوندی و لوس شدن و ‌عشوه اومدن چجوریه. چرامن بلد نیستم؟ باید چکارا کرد؟ منو شوهرم زیاد اهل زبون ریختن و فدایت شوم نیستیم . در حده جان و بله😐

هیچوقت دیگران رو قضاوت نکنید____سرنوشت انقد دنبالتون میکنه تا توی یه کوچه بن بست شمارو تو همون شرایطقرار بده🤐دیدم ک میگم.  ___________خدایا بخاطره تمام معجزات زندگیم شکر❤❤❤💓💓💓💓💓💓

من خیلی با ناز حرف میزنم اوایل ازدواجم همش یه گوشم میرسید که میگفتن فلانی چقدر خودشو میگیره😑

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهشا  کمک کنین اینجا ک نباید همش عکس بازی باشه تا همه بمونن و تاپیکو ترک نکنن. بالاخره مشکلات کوچیک یروزی بزرگ میشن و یه زندگی خراب میشه. ما اینجاباید بهم کمک کنیم

هیچوقت دیگران رو قضاوت نکنید____سرنوشت انقد دنبالتون میکنه تا توی یه کوچه بن بست شمارو تو همون شرایطقرار بده🤐دیدم ک میگم.  ___________خدایا بخاطره تمام معجزات زندگیم شکر❤❤❤💓💓💓💓💓💓

چشاتو اينطوري كن😚

لباتم بيار جلو

اينجوري حرف بزن سسسَلّااام عَسيسمممم

احتمال داره مخاطبت حالش بهم بخوره ولي طبيعيه😶

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

ببخشیدی سوال..حتی موقع رابطه هم عشوه ولوندی ونازکردن ..درکارنیس؟؟؟

حس خوبیه ببینی یه نفر همه رو بخاطرتو پس زده..واسه ی رسوندن خودش به تو..همه ی راهو نفس نفس زده...حس خوووبیه
چشاتو اينطوري كن😚 لباتم بيار جلو اينجوري حرف بزن سسسَلّااام عَسيسمممم احتمال داره مخاطبت حالش به ...

خدا نکشتت😂😂😂😂😂

من دیگه برای هیچ مرد مریضی گزارش نمی زنم😏اونا پشتشون به جاهای خوب گرمه😏
جان تبدیل به جووون بشه میشه عشوه گری🙈😂

باور کن خجالت میکشم اصلا نمیتونم بگمم خشک ورسمیه🤣🤣🤣

حرفه ایهایی نی نی سایت لوند و عشوه گرن مگه؟😨😀

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
ببخشیدی سوال..حتی موقع رابطه هم عشوه ولوندی ونازکردن ..درکارنیس؟؟؟

چرا عزیزم هس ولی نمیدونم لوندی و عشوه هس یانه 🤣🤣🤣🤣🤣