2777
2789

دوستام پیرو سه تاپیک قبلی و تاپیکی که ترکید

سوال خیلی از دوستان این بود که با دختر نوجوان که به دنبال غرایز جنسی ه چیکار کنیم!

دوستان این اقتضای سنشه

حتما باید با مشاور صحبت کنید

پیش مشاور ببرید 

دوستاشو از دور کنترل کنید

باهاش وقت بگذرونید

بهش محبت کنید

اخم و کارهای که سبب بشه فکرکنه مشکل داره رو باهاش نکنید

مثل یک دوست باهاش باشید

نگذارید کمبود محبت کنه

کافه رستوران سینما دور دور و....باهاش برید

کلاس های ورزشی ثبت نام کنید

به درسش توجه کنید

روی دورهمی های خانم ها اونم دروهمی های فرهنگی مناسب حساب باز کنید

دوستان این تاپیک درمورد نه به کودک همسری  این معضل اجتماعی است که انشالله قانونش هم تصویب بشه 

متاسفانه این ازدواج ها منجر به فساد،فحشا و.....میشه

من کاری به دیگر علت های فساد و فحشای جامعه ندارم فقط این موردو بررسی میکنم

ما کاری به دین،روابط دختر و پسر نداریم

در این تاپیک هم فقط در مورد شرایط دختر نوجوان صحبت میگنیم که چجوری بهش کمک کنیم تا از این ازدواج نجات پیدا کنه و در واقع به ارزوهای قشنگش برسه و بدونه که امال و ارزوی یک زن ازدواج نیست

رویاها فراوان اند

ما درمورد شمایی که ازدواج کردی در این سن در این تاپیک حرف نمیزنیم

درمورد دختر نوجونی که شاید داره بت این سمت کشیده میشه برای راه های جلوگیری از این ازدواج حرف میزنیم

و من الله توفیق

بیاید قبل گفتن هر حرفی اول فکر کنیم ایا حرفمون درست و عاقلانه و منطقیه و بعد اظهار نظر کنیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازدواج زیر سن قانونی زیاد خوب نیست ولی خوب شاید راضین که ازدواج میکنن مثل قدیم نیست که زوری باشه بعد ...

ما قبلا در موردش در چندین تاپیک صحبت کردیم تجربه ها هم گفته شد در تاپیک ها دیگه

این ازدواج در همه جای دنیا منع شده 

انشالله قانونش تو ایران هم تصویب شه

هیچ ازدواج خوبی در این زمینه جز از بین بردن ارزوهای زن وجود نداره

بیاید قبل گفتن هر حرفی اول فکر کنیم ایا حرفمون درست و عاقلانه و منطقیه و بعد اظهار نظر کنیم 

توی خانواده های روستایی دخترا تا18 سال ازدواج نکنن دیگه شرایط ازدواج محیا نمیشه براشون 

و انقد ماشالله زرنگ هستن ک دختر 15 ساله چندبرابر من ازهمه چی آگاهه و داناس 

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤
ما قبلا در موردش در چندین تاپیک صحبت کردیم تجربه ها هم گفته شد در تاپیک ها دیگه این ازدواج در همه ج ...

آره😧😔

❤ لباس گرم نمی خواهد... این پاییــــز سرد... تو هستی دلم قرص است... ☔️☔️☔️

قطعا این که یه دختری فقط به خاطر غرایز جنسی ازدواج کنه درست نیست و تو زندگیش بعدا به مشکل برمیخوره ، اما فکر میکنی راهکار هایی که گفتی مثل سینما و محبت و.... فایده ای واسش داره؟ نیاز به جنس مخالف فقط با جنس مخالف رفع میشه ولاغیر ، حالا چه نیاز جنسی باشه و چه نیاز عاطفی 

نمیدونم براچی... باتوخوبه همه چی!!  
بیتا جان..من خیلیا رو اینجا دیدم ک پونزذه شونزده سالشون و بچه م دارن... عزیزم اگر خانواده شون اینقد ...

میدونم عزیزم 

اینجا مادر زیاده 

بیاید کار کنیم که این بلاها سر دخترشون نیاد

تو شهر ما هرکی از15 رد بشه یعنی مونده تو خونه!!!!!!!!!!با ابنکه من مقاومت کردم و 21سالگی با کیس مناسب و ایده آل خودم ازدواج کردم!!!منظورم اینه تا طرف خودش نخواد نمیشه که از پای سفره عقد بلندش کرد....

توی خانواده های روستایی دخترا تا18 سال ازدواج نکنن دیگه شرایط ازدواج محیا نمیشه براشون  و انقد ...

در جواب شما چندین هزار زن زیر ۱۸سال مطلقه روستایی رو داریم در کشور

فردی که رای نمیتونه بده

ولی بچه داری کنه؟

اگاهی و دانش در چه زمینه ای:)