2777
2789
عنوان

تا حالا شده با اینکه ازدواج کردین دلتون بخواد ی مدت تنها باشین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 59 پست
منم مثل شما.. بعضی وقتها دلم میخواد برم جایی که هیچکس منو نشناسه و منم نشناسمشون. یه مدت زندگی کنم و ...

منم. اما ب شوهرم نمیگم ناراحت میشن. 

دخترم بدنیا اومد. برا سلامتی فرشته کوچولوم یه صلوات بفرستید. ممنون.
وای 😂😂 چ راه حلی داده خدایی به فکر فرو رفتم

تازه همون دو ساعت فوتبال رو گفت .گفت برو اتاق تنها باش من فوتبال میبینم بعدم میام پشتم میکنم میخوابم.بله در این حد تنها میذاره

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام 

دوستان عزیز ختم دعای توسل دارم 36 تا باقی مانده کسی میتونه چیزی کمکم کنه و بخونه؟؟تا فرداشب وقت داره واسه خوندن

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘

من دقيقا دو روزه دلم ميخواد برم ي جايي كه هيچ آشنايي نباشه،شوهرمم نباشه.ولي دريغ و افسوس كه جايي نيست

تيكرِ  روزشماري براي مامي شدنمه،ي گلُ پسر و ي پرنسس توو يكي از همين روزا خدا ميزاره توو دامنم،الهي آمين.به دعاي تك تكتون نياز دارم عزيزانم❤️😘

منم عقدم چند وقت پیشا همین مشکل برام پیش اومد و بهش گفتم انقد بهم گفت چیشده و منم گفتم هیچی باور نکرد اخرم باهام قهر کرد گفت چرا مشکلی داری ناراحتی ب من نمیگی پنهان میکنی .مگه غریبه ام .مگه دشمنتم ک میخوای ازم دور بشی اصلا یه وضعی😣😥مجبور شدم فرداش یه روز کامل منتشو بکشم😋😎

مستقیم نگو تنهام بزار.. ی وقت ناراحت میشه.. الان مشکلت چیه ک تنهایی میخوای؟ دلت از چی گرفته؟

قبول دارین ی چیزاییو نمیفهمن؟ ی چیزایی بزام‌مهمه ولی اون درک نمیکنه چند بار سعی کردم حرف بزنم ولی فایده نداشت بیخیال شدم روزام خیلی سخت میگذره همش درسو امتحان کلی چیزای دیگه

دلم براش میسوزه این جور وقتا 

منم دلم میسوزه عذاب وجدان میگیرم کلی هم عکسش رو نگاه کردم گریه کردم بوس کردم ولی خب یه وقتایی لازمه اونا هم‌درک میکنن

برای سلامتی نینیم صلوات میفرستین؟
واقعا  فک میکنه ازش ناراحتم

شوهر من که یا فکر می‌کنه از اون ناراحتم یا خیال می‌کنه خانوادم یه چیزی گفتم ناراحت شدم یا دوباره یاد بدی های خانوادش افتادم.گاهی هم که دیگه دلیلی پیدا نمیکنه میگه دوباره اعصابت پریود شده و ناراحت میشه.البته الان کمتر ناراحت میشه و با حرف دوباره اعصابت پریودی شد ه می‌خنده و می‌ره پی کارش.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹