2777
2789
عنوان

تا حالا شده با اینکه ازدواج کردین دلتون بخواد ی مدت تنها باشین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 59 پست
چیکار کردی؟

هیچی .هیچ وقت بهش نگفتم ولی از موقعیتهایی که برام پیش اومده تنها باشم استفاده کردم.

از معبر غریبی به معبدی رسیدم.بر سر در آن نوشته بود:اینجا به جای کفش "خود"را در آورید.                                                                                                                                                 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلییییی دوست دارم تنها باشم یه مدت یه جای که سر و صدا نباشه اطرافش ولی مگه دل دارم از بچه ام جدا باشم

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹

آره خاک به سرم منم مثل توام.یه هفته فرستادمش مسافرت کاری منو فراموش کرده.الانم دارم گریه میکنم.چون برا خودش با کارش سرگرم شده ازین طرف من دارم دیونه میشم ای خداااا.تو عقدم.دارم از ازدواجم پشیمون میشم

نفسم به نفست بنده

همه دچار این حالت میشن.منم یکی دوبار بهش گفتم گفت خب برو تو اتاق من نمیام .یعنی عاشق راه حلاش شدم.

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن
نگو عزیزم ناراحت میشه.. مگه صبح تا شب پیشته؟

ن نیست ولی همون وقتی زنگ‌میزنه باید کلی باهاش حرف بزنم نمیفهمه وقتی میگم‌ناراحت نیستم  فک میکنه ی چیزی شده اگه بگم تنهام بزاز

ناراحت نشد؟

نمیدونم یه روز زنگ زد اس داد التماس کرد ج ندادم گفتم حوصله ندارم پیام نده و... فرداش دوباره چند بار زنگ زد دلم سوخت ج دادم ... ولی ناراحت نشد

برای سلامتی نینیم صلوات میفرستین؟
ن نیست ولی همون وقتی زنگ‌میزنه باید کلی باهاش حرف بزنم نمیفهمه وقتی میگم‌ناراحت نیستم  فک میکنه ...

مستقیم نگو تنهام بزار.. ی وقت ناراحت میشه.. الان مشکلت چیه ک تنهایی میخوای؟ دلت از چی گرفته؟

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑

آره خیلی پیش میاد بعد عروسیت هم همین حالتها میاد سراغت.گاهی به شوهر میگم و ازش میخ.ام دور و برم نپیچه و تنهام بزاره اونم بدتر می‌چسبه بهم میگه چکار کردم ناراحتی نمی‌فهمه مشکل درونیه ربطی به اون نداره .اخرش گریه ام میگیره اونم سریع می‌ره تو اتاق مزاحمم نمیشه.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹