2777
2789
عنوان

تا حالا شده با اینکه ازدواج کردین دلتون بخواد ی مدت تنها باشین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 59 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سفر رفتن که راحته جانم یه بار  سبک ببند و چند روزی با خودت خلوت کن

اونوقت یه دختر کلاس اولی و یه بچه ۱۸ ماهه و یه خونه در رهن مستاجر بعدی و یه خونه خالی برای اسباب کشی و..... رو چه کنم

منم گاهی که دلم تنهایی میخاد به شوهرم میگم.اونم فوری میگه میخای برسونمت خونه خواهرت. نمی دونم واقعا ...

خب نگران میشن بعضی وقتا بهش حقم‌میدم ولی خستم‌واقعا الان

قبول دارین ی چیزاییو نمیفهمن؟ ی چیزایی بزام‌مهمه ولی اون درک نمیکنه چند بار سعی کردم حرف بزنم ولی فا ...

چی بگم.. اره مردا گاهی حرف ادمو نمیفهمن... ی جور دگ بهش بگو.. 

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
شوهر من که یا فکر می‌کنه از اون ناراحتم یا خیال می‌کنه خانوادم یه چیزی گفتم ناراحت شدم یا دوباره یاد ...

از مهربونیشونه عزیزم ولی این‌باید جا بیفته که هر آدمی مجردو متاهل نداره بعضی وقتا نیاز داره تنها بشه تا دوباره با انرژی شروع کنه

نتیجه میگیرم دوستم نداره دلبستم نیست.تا امروز فکر میکردم عاشقمه.ولی امشب فهمیدم همش کشکه.

منم از این فکرایی ک از روی دلتنگی میاد سراغه ادم داشتم ریلکس کن تا نیست حاله خودتو خوب نگه دار وقتی توضیح بده دوتا قربونه صدقم بره دلت مثه روزای اول باهاش صاف میشه شک نکن ی طرفم قضاوت نکن 

منم از این فکرایی ک از روی دلتنگی میاد سراغه ادم داشتم ریلکس کن تا نیست حاله خودتو خوب نگه دار وقتی ...

حق با تو کاملا.ولی من نمیتونم کاری کنم بهم خوش بگذره همش فکرشم ناراحتم.نمیدونم چطور خودمو سرگرم کنم.کاش من مردی بود.اگه من تا پس فردا زنگش نزنم اونم نمیزنه خیلی سخته.

نفسم به نفست بنده