سلام من ۸ ماهه عقدم رابطمون خوبه خداروشکر ولی ی چیزاییو هیچکس حتی همسره ادم نمیفهمه واسه همین خیلی وقتا دلم میخاد تنها باشم بهش بگم میدونم ناراحت میشه ولی من واقعا نیاز دارم چند روز هیچکس حتی حالمو نپرسه ...به معنای واقعی تنهام بزارن ...چجوری بگم کمتر ناراحت شه و درک کنه؟اصن درسته به نظرتون؟
آره خاک به سرم منم مثل توام.یه هفته فرستادمش مسافرت کاری منو فراموش کرده.الانم دارم گریه میکنم.چون برا خودش با کارش سرگرم شده ازین طرف من دارم دیونه میشم ای خداااا.تو عقدم.دارم از ازدواجم پشیمون میشم
ن نیست ولی همون وقتی زنگمیزنه باید کلی باهاش حرف بزنم نمیفهمه وقتی میگمناراحت نیستم فک میکنه ...
مستقیم نگو تنهام بزار.. ی وقت ناراحت میشه.. الان مشکلت چیه ک تنهایی میخوای؟ دلت از چی گرفته؟
👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من میگیری؛ نکند قبل از این که جانم را میگیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفالهای شده باشم که تو جانم را میگیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که میگیری، جانم باشد و وقتی میمیریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسانها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستیام سر جایش باشد. نه اینکه تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
آره خیلی پیش میاد بعد عروسیت هم همین حالتها میاد سراغت.گاهی به شوهر میگم و ازش میخ.ام دور و برم نپیچه و تنهام بزاره اونم بدتر میچسبه بهم میگه چکار کردم ناراحتی نمیفهمه مشکل درونیه ربطی به اون نداره .اخرش گریه ام میگیره اونم سریع میره تو اتاق مزاحمم نمیشه.
به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹