سلام من ۸ ماهه عقدم رابطمون خوبه خداروشکر ولی ی چیزاییو هیچکس حتی همسره ادم نمیفهمه واسه همین خیلی وقتا دلم میخاد تنها باشم بهش بگم میدونم ناراحت میشه ولی من واقعا نیاز دارم چند روز هیچکس حتی حالمو نپرسه ...به معنای واقعی تنهام بزارن ...چجوری بگم کمتر ناراحت شه و درک کنه؟اصن درسته به نظرتون؟
دوستان عزیز ختم دعای توسل دارم 36 تا باقی مانده کسی میتونه چیزی کمکم کنه و بخونه؟؟تا فرداشب وقت داره واسه خوندن
🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
منم عقدم چند وقت پیشا همین مشکل برام پیش اومد و بهش گفتم انقد بهم گفت چیشده و منم گفتم هیچی باور نکرد اخرم باهام قهر کرد گفت چرا مشکلی داری ناراحتی ب من نمیگی پنهان میکنی .مگه غریبه ام .مگه دشمنتم ک میخوای ازم دور بشی اصلا یه وضعی😣😥مجبور شدم فرداش یه روز کامل منتشو بکشم😋😎
شوهر من که یا فکر میکنه از اون ناراحتم یا خیال میکنه خانوادم یه چیزی گفتم ناراحت شدم یا دوباره یاد بدی های خانوادش افتادم.گاهی هم که دیگه دلیلی پیدا نمیکنه میگه دوباره اعصابت پریود شده و ناراحت میشه.البته الان کمتر ناراحت میشه و با حرف دوباره اعصابت پریودی شد ه میخنده و میره پی کارش.
به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹