2777
2789

سلام

با همسرم زمانیکه دوست بودیم واس بچهای ایندمون اسمم انتخاب کرده بودیم س تا پسر ی دختر😂

اسم پسر اولمونو گفتیم بذاریم ارتین الان یکساله ازدواج کردیم شیش ماه پیش تقریبا ب همسرم گقتم از اسم ارتین خسته شدم اگ بچه دار شدیم چی بذاریم مس گفت عه منم از ارتین خشم نمیاد دیگه چند روز بعد گفت اگه پسر شد بذاریم اران من گفتم ههههه اران و بیدگل کاشان ولی کم کم منم خشمـاومد از اسم اران.الانا قصد بارداری دارم و عاشق بچه هستم دختر پسر فرق نمیکنه واسم ولی اصلا مثل مجردیم هی سراغ اسم و اینا نیستم و شوقی ندارم واس انتخاب اسم.همسرمم همینطور.ایا این طبیعیه؟همش میترسم بچه دار شم و از بچم خشم نیاد و مادر خوبی نباشم براش و بهش اهمیت ندم بخاطر این مسعله

ببخشید طولانی شد واقعا عذر میخوام

ميخواي ادرس يه مشاور بدم بهت؟؟

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از بس اسم انتخاب کردی دیگه زده شدی شما تنوع طلبی یه مدت دنبال اسم نباش باز میری دنبالش خخخ

قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه
برا هرچی هم مشاور نمیرن که.آدم بعضی وقتها درگیر مسایل دیگه میشه برا اون از شوق میفته

وای عزیزم انقد فکر تو سرمه شبا خابم نمیبره حتی اگه صبح زود بیدار شده باشم روز قبلش تا ساعت سه شب بیدارم تو تخت خابم نمیبره عصابم میریزه بهم دیشب گریه میکردم 

عزیزم جدی هستین یا مسخره مسکنید

جدي ميگم چون نميخوام خداي نكرده برا بچت هم شوق ذوق نداشته باشي

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

من تا حالا ندیدم کسی از بچش خوشش نیاد😐حتی کسیو میشناسم بچه دوست نداشت اصلاا. بعد بچه دار شدن عاشق بچشه الان. حالا من خودمم همین فکرو میکنم. میترسم بچمو دوست نداشته باشم😂ولی خدا حتما مهرشو به دلم میندازه

خب آدم تا کامل وارد زندگی نشده با حقایق روبرو نیست ، شاید الان که چند ماهه زندگی مشترک دارید با یک سری مسایل مستقیم روبرو شدی ، مثلا مسایل  اقتصادی در خانواده یا اختلاف نظرهایی با همسر و غیره و این باعث شده که هر دو در ضمیر ناخودآگاه یک کم نسبت به این مساله بچه احساستون تغییر کنه