سلام خوشمزه ترين شكلاتي كه خوردين رو ميشه بگين؟ كاكائويي يا هر نوع ديگه.
خوشمزه ترين هايي كه خوردين رو بگين لطفا.هر چيز ديگه اي هم باشه مهم نيست مثلا خوشكزه ترين كره بادام زميني كه خوردين. يا خوشمزه ترين بيسكوييتي كه خوردين...
وزن شروع:تقریبا ۹۶ . وزن فعلی:۸۹/۷۰۰ آهای بامداد خمار 😒😒😒👇👇👇 منم آن چاقالوی بداخلاق 😡😡😡👇👇👇میخوام وزنم بشه۷۰ 😞😞😞👇👇👇 کم کم دارم میترکم حالا خودم ب جهنم الان مثل یک بمب اتمم بترکم کره زمین نابود میشه😀😀😀👇👇👇تا ۱۰میشمارم اگر مانکن نشم تاپیکتو رو سرت خراب میکنم😝😝😝 .... به امید روزی که منم بغلی بشم 😭😭😭آخه الان تو بغل جا نمیشم😂😂😂
واي يادته😂😂😂😂 من رژيم گرفتم الان ٦٦ كيلو شدم اتفاقا حسوديشم ميشه به شدت😂😂😂 ولي دلم شكلات ميخو ...
ب مادرشوهرت فکر کن
اون شکلات میشه چربی
بیخیال😈
بیمارای اعصاب و روان رو دیوونه خطاب نکنید و تمسخر😔اونا خیلی معصومن خیلی بعضی کاراشون دست خودشون نیس😔بهشون احترام بذارید لطفا لطفا.. 😔🙏همه میگن شفای سرطانیا شفای فلان بیماری کمتر کسی میگه شفای بیمارای اعصاب.... ایقد ب تمسخر نگین فلانی تيمارستان بوده... اینا همش درده... دردیه ک فقط خود بیمارا و خونواده هاشون میفهمن ن هیچکی.. درده چون ترد میشن ناخواسته خودشون فاصله میگیرن از بقیه... ب امید روزی ک این قضیه فرهنگ سازی شه و درمان قطعی بیماری های روان پیدا شه... آمین🙏