2777
2789
عنوان

خوشمزه ترين شكلاتي كه خوردين.

| مشاهده متن کامل بحث + 5914 بازدید | 50 پست
ب مادرشوهرت فکر کن  اون شکلات میشه چربی  بیخیال😈

واي واقعا خوشحال شدم ديدم سريع منو شناختيااا💋💋 دوستت دارم. عاخه واسه روحيم لازمه. شكلات مثل مخدر حالمو خوب ميكنهههه😨😨😨

طعم تلخ و یا نسکافه بده عطرهای نسکافه و قهوه دوست دارم نارگیلی ک توش بوی نارگیل حس کنم هم دوست دارم ...

😊😊😊 امشب همه گوشي به دست واسه شوهرا ليست خريد شكلات ميفرستن😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واي واقعا خوشحال شدم ديدم سريع منو شناختيااا💋💋 دوستت دارم. عاخه واسه روحيم لازمه. شكلات مثل مخدر ح ...

بخور

حاب خوب وانرژی فعالیت لاغرت میکنه

بالذت هم بخور 

مبادااسترس وناراحت بشی ک خودش عامل کورتیزول وچاقی میشه

بخور حاب خوب وانرژی فعالیت لاغرت میکنه بالذت هم بخور  مبادااسترس وناراحت بشی ک خودش عامل کور ...

نميدونم چرا اين ماه دو بار پري شدم. تازه يكهفته پيش تموم شده بودماا. تو عمرم سابقه نداشته. فكر ميكنم از اعصابمه

عیب نداره کنترل شده بخوره  حوس کرده خب بزاربخوره

آره.. هوس

بیمارای اعصاب و روان رو دیوونه خطاب نکنید و تمسخر😔اونا خیلی معصومن خیلی بعضی کاراشون دست خودشون نیس😔بهشون احترام بذارید لطفا لطفا.. 😔🙏همه میگن شفای سرطانیا شفای فلان بیماری کمتر کسی میگه شفای بیمارای اعصاب.... ایقد ب تمسخر نگین فلانی تيمارستان بوده... اینا همش درده... دردیه ک فقط خود بیمارا و خونواده هاشون می‌فهمن ن هیچکی.. درده چون ترد میشن ناخواسته خودشون فاصله میگیرن از بقیه... ب امید روزی ک این قضیه فرهنگ سازی شه و درمان قطعی بیماری های روان پیدا شه... آمین🙏
واي واقعا خوشحال شدم ديدم سريع منو شناختيااا💋💋 دوستت دارم. عاخه واسه روحيم لازمه. شكلات مثل مخدر ح ...

ای جونم 

عشقمی❤️❤️❤️😘😘😘😍😍😍😍😍

بیمارای اعصاب و روان رو دیوونه خطاب نکنید و تمسخر😔اونا خیلی معصومن خیلی بعضی کاراشون دست خودشون نیس😔بهشون احترام بذارید لطفا لطفا.. 😔🙏همه میگن شفای سرطانیا شفای فلان بیماری کمتر کسی میگه شفای بیمارای اعصاب.... ایقد ب تمسخر نگین فلانی تيمارستان بوده... اینا همش درده... دردیه ک فقط خود بیمارا و خونواده هاشون می‌فهمن ن هیچکی.. درده چون ترد میشن ناخواسته خودشون فاصله میگیرن از بقیه... ب امید روزی ک این قضیه فرهنگ سازی شه و درمان قطعی بیماری های روان پیدا شه... آمین🙏

تقربیا ده سال پیش یکی از فامیلامون از روسیه اومده بود خدای من چه شکلاتایی اورده بودم هیچ وقت مزشون از زیر زبانم نمیره.  جدیدا هم شکلات تلخ ۹۶ درصد پارمیدا

هرچقد دلت میخواد لایکم کن.   
امکانش هست اعصاب  روی زمان ومیزانش خیلی موثره کمبود ویتامین هم میشه

مولتي ويتامين ميخورم.نميدونم چرا واقعا. يكم خودمو تقويت كنم شايد بهتر شم. اللن هرچي كه دوست دارم ميخورم. من از شام و ناهار خوردن بيزارم. فقط هله هوله و ميانوعده. مجردم بودم همين بود اصلا هم چاق نميشدم. ح