2777
2789
عنوان

خوشمزه ترين شكلاتي كه خوردين.

5899 بازدید | 50 پست

سلام خوشمزه ترين شكلاتي كه خوردين رو ميشه بگين؟ كاكائويي يا هر نوع ديگه. 

خوشمزه ترين هايي كه خوردين رو بگين لطفا.هر چيز ديگه اي هم باشه مهم نيست مثلا خوشكزه ترين كره بادام زميني كه خوردين. يا خوشمزه ترين بيسكوييتي كه خوردين...

تو مگ قرار نشد لاغر شی مادرشوهرت حسودیش شه

بیمارای اعصاب و روان رو دیوونه خطاب نکنید و تمسخر😔اونا خیلی معصومن خیلی بعضی کاراشون دست خودشون نیس😔بهشون احترام بذارید لطفا لطفا.. 😔🙏همه میگن شفای سرطانیا شفای فلان بیماری کمتر کسی میگه شفای بیمارای اعصاب.... ایقد ب تمسخر نگین فلانی تيمارستان بوده... اینا همش درده... دردیه ک فقط خود بیمارا و خونواده هاشون می‌فهمن ن هیچکی.. درده چون ترد میشن ناخواسته خودشون فاصله میگیرن از بقیه... ب امید روزی ک این قضیه فرهنگ سازی شه و درمان قطعی بیماری های روان پیدا شه... آمین🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان همه میگن نوتلا

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=2261149&slug=خانووووماا-لطفاااااااااا-جمع-شین-مهمه&postId=74867540

با اجازه استارتر 

لطفا اگه امکان  داره به نی نی ما رای بدین، مرسی

دوست عزیزم اگر دوست داشتی یه صلوات برای نیت تو دلم بفرست!❤🙏                                                 💞اللهم عجل لولیک الفرج💞

وای کره بادام زمینی نگین که من معتادش هستم. من هم jif دوست دارم هم پرارین. شکلات هم اکثرا تلخ میخورم ولی اون سری یکی یه شکلاتهای خوشمزه کاکائویی خوردم خیلی خوشمزه بودند ولی متاسفانه مارکشون رو یادم نیست.

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.

یه بیسکوییت هست فک کنم مال فرمنده

یه ورش بیسکوییته یه ورش شکلات تخته ای

ببین یعنی عاااالیه

دلم خواست😢

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

شکلات کاکائویی تلخ  

وقتی ازته دل بخندی،وقتی هرچیزی رابه خودت نگیری،وقتی سپاسگزارآنچه که هست باشی،وقتی برای شاد بودن نیاز به بهانه نداشته باشی،آن زمان است که واقعا زندگی میکنی،بازی زندگی بازی بومرنگ هاست،اندیشه کردارها وسخنان ما،دیریازودبادقت شگفت آوری بسوی مابازمیگردند،زمانی که آدمی بتواندبی هیچ دلهره ای آرزو کند،هر آرزویی بی درنگ برآورده خواهد شد

طعم ها برای من تابع کسی و شرایطی هستن که کنارشون اون چیز و خوردم

بهترین شکلات همسرم وقت بارداری

بهترین بیسکوییت مامانم وقت عصرونه

بهترین کره بادوم زمینی همونیکه داداشم برا باشگاهش خریده بود تهش و با اون یکی داداشم درآوردیم😋😂