2777
2789

حداقل دوتا، من خودم دوتا برادر دارم، اینقدر تو بچگی با هم بازی میکردیم و تو سر و کله هم میزدیم، الان همه اش  خاطره ست😍😍😍😍😍مامانم اینا هم پرجمعیت بودن، اونم با برادر خواهراش کلی خاطره داره هرسری میگه ما کلی میخندیم

من خودم مامانم بعد چهارده سال ابجیم واورد یعنی چهارده سال تک فرزندبودم خیلی بده خودم دوس دارم ۳تا داشته باشیم اما مامانم اجازه نمیده دست اون باشه همین یه دونه که دارم بسه اما من بچه حرف گوش کنی نیستم😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون طوری هم نوبتی میشی که خودش توهین عه.  هرکی می خواد ناز کنه

بچه ها دل بخواهی چن ماه یه بار بیان به پدر و مادرشون سر بزنن بهتر از اینه پدر و مادر به زور آویزون بچه شون شن و حق زندگی و استقلال و تصمیم گیری رو ازشون بگیرن!

تک فرزندها خلأعاطفی و شخصیتی زیادی دارن و درست تربیت نمیشن. 

نیاز بچه ها به خواهر و برادر مثل نیاز به داشتن پدر و مادره.

دوتا بچه خوبه درصورتی که فاصله سنیشون کم باشه که اونم مادر داغون میشه

من و برادرم بک سال و سه ماه فاصلمون هست،الان ماشالله مامانم از من بهتره و رو پا تر،همیشه هم به همه میگه بچه با فاصله کم بیارین 😍

خدایا شکرت که منو به آرزوم رسوندی 😇 خدایا ممنونم که آرامش رو تو دلمون قرار میدی
من دوتا دوستدارم ۲۲سالمه الان اولی وباردارم تا ۴سال بهش وقت دادم بعدش فکردومی میکنم😎😎😎😎

به سلامتی عزیزم

انشاالله به سلامتی زایمان کنی و کوچولوتو بغل کنی

موافقم با تک فرزندی یه دونه رو با کیفیت بزرگ کنی بهتره تا چند تا رو بی کیفیت. کیفیت را فدای کمیت نک ...

آخه مشکل از اینجاس که تک فرزندها اصلا کیفیت دار نمیشن.

وسرشار از خلأهای عاطفی هستن... 

چون هیچ وقت هیچ دنیای کودکانه ای رو تجربه نکردن و همیشه با بزرگتر بودن.

واسه همینم تربیت درست و درخوری نخواهند داشت.

من تک فرزند نبودم، برادرم خیلی ازم بزرگتر بود و زمانی که من ۷ سالم بود اوون ازدواج کرد و از خونه رفت ...

دوستمم همیشه دلخوره از تک فرزندی،میگه تا بچه بودم که همش تنها بودم و غصه هامو به هیچکس نمیگفتم،حالام که بزرگ شدم همش خودم تنها باید به پدر مادرم برسم و اون ها هم چون من یدونه م و میترسن چیزیم بشه روم خیلی حساسن اذیت میشم از این لحاظ

خدایا شکرت که منو به آرزوم رسوندی 😇 خدایا ممنونم که آرامش رو تو دلمون قرار میدی
بچه ها دل بخواهی چن ماه یه بار بیان به پدر و مادرشون سر بزنن بهتر از اینه پدر و مادر به زور آویزون ب ...

بله و همیشه استرس و عذاب وجدان اینو دارن که الان پدر و مادرشون در چه حالن، چقدر بده که نمیتونم بهشون رسیدگی کنم، مثلا دختر داییم، همه چیز مال اون بود، ولی چون تک فرزند بود بعد از ازدواج دهنش سرویس شد، چون شوهرش راه دور کار میکرد مجبور شد بره، حالا هی پدر مادرش بیقراری میکنن براش، وقتی هم میاد باید حتما تعادل رو بین خانواده خودش و همسرش رعایت کنه، خلاصه که خیلی سختی کشید، چهار سال هم دانشگاه راه دور بود😣

بستگی به شرایط مالی و روحی ادم داره،سه تا بچه بیاری نتونی ساپورت کنی پر از عقده بار بیان چه فایده دا ...

چرا تا حرف از بچه میشه یاد بزهکارا و معتادا می افتید؟!

ما چن تا بچه میخوایم... بزهکار و معتادم نیستیم.... یه دنیا عشق و شادی خرجشون میکنیم.

شده از دهن خودمون میگیریم واسشون کم نمیذاریم.

خیالتون راحت  

دوستمم همیشه دلخوره از تک فرزندی،میگه تا بچه بودم که همش تنها بودم و غصه هامو به هیچکس نمیگفتم،حالام ...

من آقا هستم، دو تا برادر نازنين هم دارم.

اما واقعا يادم نمي اد هيچوقت مثلا باهاشون درد و دل كرده باشم يا اونها با من..

رابطه مان هم عاليه، ولي حرف و زندگي ام پيش رفيق هايي است كه خودم انتخاب كردم..

Just a Man