خانومایی که میگین یکی ظلمه به بچه.دوتا داشته باشی با اعصاب خراب و بدن داغون و جیب خالی اون ظلم نیست به بچه ها؟ که همش حسرت به دل باشن؟ من خودم یکی دارم.همین که خرج تحصیلو خورد و خوراکشو بدم کلی کار کردم.یه اشتباهیم کردم بیمه براش گرفتم الان توش موندم.نمیدونم از کجا بزنم بیمرو بدم.واقعا هیچ پس اندازی نمیمونه با این اوضاع.
چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من آقا هستم، دو تا برادر نازنين هم دارم. اما واقعا يادم نمي اد هيچوقت مثلا باهاشون درد و دل كرده با ...
ابن خصلت همه ی پسرهاس اصولا،ولی وقتی مشکلات داشته باشین همون برادرها هستن که پشتیبانتون هستن نه رفیق و رفقایی که واسه چند وقت با آدم هستن،وقتی دارین قدرشون رو بدونین
خدایا شکرت که منو به آرزوم رسوندی 😇 خدایا ممنونم که آرامش رو تو دلمون قرار میدی