2777
2789
مطمئنی کیفیت تک فرزندی بهتره؟؟ یکم دراین مورد بیشتر مطالعه کن دوستم

از خیلی جهات مخصوصا مادی بله. 

تو مملکتی تا پنجاه سال آینده اب نیست، زندگی رو هواست، اگه به خاطر بچه اول بچه دومم بیاری، به دومی ظلم کردی. 

تازه تضمینی هم نیست بچه اول و دوم همدیگه رو دوست داشته باشن و در آینده با هم مهربون باشن. چه بسا خواهر برادرایی که سایه همو با تیر می‌زنن

هر کی دمی گوجه دوست نداره با من حرف نزنه اصن.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تک فرزندی انتخاب کردم قبلا میگفتم دو تا و تک فرزندی بده و ال و بل ولی روزگار که همیشه رو یک تخته نمیچرخه و الان دیگه میشه گفت محکوم هستم به تک فرزندی زیادم بد نیست البته 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
از خیلی جهات مخصوصا مادی بله.  تو مملکتی تا پنجاه سال آینده اب نیست، زندگی رو هواست، اگه به خا ...

صحبت شما هم میتونه گاهی درست باشه 

گرمسلمان گرمسیحی گریهود،،،آدمی باشید،مذهب هرچه بود

همین الان تو پر بازدیدا هست که بچه اول بچه دومو انقد زده که سر و صورتش باد کرده. خب مشخصه که بچه اول حس خوشایندی به خواهر کوچیکترش نداشته. از این موارد زیاد دیدم که یکی از طرفین فک می‌کنن پدر مادرشون اون یکی رو بیشتر دوست دارن.

اینا همش احتماله. احتمال اینکه دو تا بچه با هم بد باشن یا خیلی همو دوست داشته باشن. منم به خاطر احتمال با این وضع اقتصادی و اجتماعی و سیاسی تو این نقطه از خاورمیانه یه موجود دیگه رو به دنیا اضافه نمی‌کنم. 

هر کی دمی گوجه دوست نداره با من حرف نزنه اصن.

در این شکی نیست که بچه خوبه ولی خب اینکه مثلا من نوعی بچه دوم بیارم به خاطر بچه اول یا از این چیزا زیاد جالب نیست هر بچه ای شخصیت خودش داره به هر حال من که کلا رفتم تو خط تک فرزندی

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
خانومایی که میگین یکی ظلمه به بچه.دوتا داشته باشی با اعصاب خراب و بدن داغون و جیب خالی اون ظلم نیست ...

دقیقا عزیزم

بیمه چی؟

بیمه عمر

منم میخواستم پسرمو بیمه عمر کنم اما واقعا دیدم نمیشه

من آقا هستم، دو تا برادر نازنين هم دارم. اما واقعا يادم نمي اد هيچوقت مثلا باهاشون درد و دل كرده با ...

منم بنظرم نقش خواهر و برادر و یک دوست خوب هم میتونه ایفا کنه

و اینکه خودم با وجود داشتن خواهر و برادر اما با دختر خاله هام راحت تر بودم و همیشه از اونا مشورت میگرفتم

دقیقا عزیزم بیمه چی؟ بیمه عمر منم میخواستم پسرمو بیمه عمر کنم اما واقعا دیدم نمیشه

بله.بیمه عمر

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           
ماهی چقد میدین البته اگه دوست نداشتین جواب ندین

سالانه میدم امسال یک ملیونو چهارصدو خورده ای باید بدم.هرسال چند درصد بیشتر میشه 

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!