2777
2789

من دلم میخواست دوتا دختر یکی پسر داشته باشم با فاصله سنی کم اما الان دختر شونزده ماهشه میگم بسه همینم برا بستن دهن مردم اوردم، این چیزها بستگی به شرایط دونفر داره نمیشه برا همه ی نسخه پیچید، 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم اصلااااااا حوصله ی بچه دیگه ندارم ولی پسرم ک بزرگ بشه براش ی خواهر میارم تک فرزندی خوب نیست من ی دوستی دارم تک فرزنده همیشه تنهاست اصلا مفهوم خواهر و برادر رو درک نمیکنه.خیلی بده

امروز ۱۶ دی ماهِ سال نود و نه هجری شمسیه، فصل بد خاکستری تموم شده و بهارِ افتابیِ آرزوهایِ بلند پرواز تو راهه❤🌹🍀...من خیلی خوشحال تر از روزا و سال های قبلم چون فهمیدم هیچ چیز و هیچ کس و هیچ موقعیتی بدِ مطلق نیست، زندگی لحظه به لحظش درسه!خدای مهربونم بلند پرواز چشم امیدش به توئه😍من اون پنجره رو رو به منظره دشت های سرسبز باز میکنم💖💪امروز ۱۶دی ماه هزار و چهارصدِ من تو مسیری هستم که باید باشم هنوز اول راهم اما تو راه درستی قدم گذاشتم.روزهای سختی رو پشت سر گذاشتم که میگفتم مگه بدتر از اینم میشه؟ اما من از همشون عبور کردم و رو خودم تمرکز کردم.خدای خوبم من همیشه بودنت و حس کردم ازت ممنونم که کمکم میکنی باتمام وجود سپاس گذارم❤همه چیز بهتر و بهتر میشه و من میرسم به ارزوم.از این عشق و اشتیاق دنیایی میسازم به وسعت قلبم🌱❤من دوباره جوانه زدم...و این شروع سبز شدنه...دوستت دارم بلندپرواز

من دلم میخواست ک دوتا داشته باشم ولی تو شرایط موجود فک نکنم اگ شرایط اونجور ک بخوام بشه شاید ب دومی فک کنم اونم ده سال دیگ 

پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️ تقدیم به پسر دارا

من تک فرزندم خیلیم راضیم. 

من حال کسی رو که ناخواسته باردار شده و کلی غصه میخوره نمیفهمم همونطور که اون حال من برای به آغوش کشیدن بچه ای که نمیخوادش دارم رو نمیفهمه....اون غصه میخوره چون برای لحظه های نبود بچه دنیایی ساخته همونطور که من برای بودن بچه دنیاهامو می سازم...یه روز دیر شدن موعد پریودی برای اونا معنی گرفتاری و اضطرابه اما برای من پر از تخیل و رویاست...اون با دیدن اولین قطره خون خوشحال میشه و من کاخ آرزوهام نابود میشه...دلم میخواست برای بچه ام یه مادر جوون باشم اما دست تقدیر قوی تر از آرزوهای منه...قدرت جنگیدن با تقدیر رو ندارم...تسلیمم...مجبورم که تسلیم باشم...😢برای آروم کردنم نگو خوشحال باش که بچه نداری و راحتی...آروم نمیشم عذاب میکشم، اگه نبود این نعمت راحتی داشت پس چرا دل من  آشوبه؟؟؟ دلم میخاد بوی تن بچه امو استشمام کنم،دلم میخاد بغلش کنم و لبهامو ساعتها روی گونه ی نرمش بذارم، دلم میخاد لحظه هام پر بشه از دغدغه ی شستن شلوار کوچولوی نی نیم😍، دلم پر میکشه واسه بازی نی نیم با بابای مهربونش، واسه اولین روز مدرسه اش، واسه قد کشیدنش، واسه کت و شلوار دامادیش و لباس سفید عروسیش، من هر روز با دنیایی که تو در واقعیت داری در رویاهام زندگی میکنم، ...لحظه هایی که برای تو گذراست برای من آرزوست...پس برام دعا کن💔
تواین گرونی؟؟

گرونی موقته. خدا هم روزی و گشایششو میرسونه.

ولی بچه دار شدن وقتش بگذره دیگه قابل جبران نیست.

حالا نیاید بگید طرف معتاده بچه هاش فقیرن. یا بزهکارا !!!

در مورد کسایی حرف میزنم که روزی بچه هاشونو خرج عیاشی خودشون نمیکنن.

خیلی بده برای بچه تک فرزندی،من حداقل دو تا بچه رو میخوام اگر انشالله خدا کمک کنه ❤️د دوست خودم تک ف ...

من تک فرزند نبودم، برادرم خیلی ازم بزرگتر بود و زمانی که من ۷ سالم بود اوون ازدواج کرد و از خونه رفت. من سالها تنهاا بودم تا ازدواج کردم. حس تک فرزندی داشتم. واقعا سخت بود برام

بستگی به شرایط مالی و روحی ادم داره،سه تا بچه بیاری نتونی ساپورت کنی پر از عقده بار بیان چه فایده دا ...

واقعا همینو بگو

فقط خودشونو گول میزنن که بیارید خدا روزیشو میده

در بزرگی و عظمت خدا شک ندارم

بحثش جداست

وقتی شرایطتون جور نیست با این حرفا خودتونو گول نزنید

نیارید

ممنون بابت نظرت دوست عزیز