2777
2789

خانومایی که میگین یکی ظلمه به بچه.دوتا داشته باشی با اعصاب خراب و بدن داغون و جیب خالی اون ظلم نیست به بچه ها؟ که همش حسرت به دل باشن؟ من خودم یکی دارم.همین که خرج تحصیلو خورد و خوراکشو بدم کلی کار کردم.یه اشتباهیم کردم بیمه براش گرفتم الان توش موندم.نمیدونم از کجا بزنم بیمرو بدم.واقعا هیچ پس اندازی نمیمونه با این اوضاع.

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           
شوهرمن که بیزاره از بچه بقیه مردهارو خبرندارم

امیدوارم در آینده از تصمیمتون پشیمون نشین،الان چند سالتونه شما و همسرتون؟

خدایا شکرت که منو به آرزوم رسوندی 😇 خدایا ممنونم که آرامش رو تو دلمون قرار میدی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها نهايت تو حدود سني ٥ تا١٢-١٣ سالگي با هم خوبند. ( اگر اختلاف سني كم باشه) بعدش هر كي سرش به كار خودش گرم ميشه...

الان هم كه بچه تا ساعت ٣-٤ مهد و مدرسه است با هم سالان، خيلي نبود خواهر و برادر به چشم نمياد..

Just a Man
من آقا هستم، دو تا برادر نازنين هم دارم. اما واقعا يادم نمي اد هيچوقت مثلا باهاشون درد و دل كرده با ...

ابن خصلت همه ی پسرهاس اصولا،ولی وقتی مشکلات داشته باشین همون برادرها هستن که پشتیبانتون هستن نه رفیق و رفقایی که واسه چند وقت با آدم هستن،وقتی دارین قدرشون رو بدونین

بچه ها نهايت تو حدود سني ٥ تا١٢-١٣ سالگي با هم خوبند. ( اگر اختلاف سني كم باشه) بعدش هر كي سرش به كا ...

من و برادرم فاصلمون یکسال و سه ماه هست،از اول دائم با هم بودیم و الان هم که ازدواج کردیم هردو تو یک آپارتمان خونه خریدیم،نفسم به نفسش بنده 😍

امیدوارم در آینده از تصمیمتون پشیمون نشین،الان چند سالتونه شما و همسرتون؟

من ۳۵ شوهرم ۳۶ پشیمون هم بشه من مشکلی ندارم چون خودش خواست من باهاش حجت تمام کردم پشیمون بشه حقمو میگیرم از زندگیش میرم بیرون به تودش هم گفتم

من و برادرم فاصلمون یکسال و سه ماه هست،از اول دائم با هم بودیم و الان هم که ازدواج کردیم هردو تو یک ...

بنده خدا خانم برادرتون:))

شوخي كردم ( از ني ني سايت اين حرف ها را ياد گرفتم)

ولي اره موافقم، حتما داشتن خواهر يا برادر مزاياي زيادي هم داره.

Just a Man
من ۳۵ شوهرم ۳۶ پشیمون هم بشه من مشکلی ندارم چون خودش خواست من باهاش حجت تمام کردم پشیمون بشه حقمو می ...

ای وای خدا نکنه عزیز دلم،انشالله هرچی براتون خیر هست همون بشه

بنده خدا خانم برادرتون:)) شوخي كردم ( از ني ني سايت اين حرف ها را ياد گرفتم) ولي اره موافقم، حتما ...

😅😅😅 البته خداروشکر واقعا زن برادر خوبی دارم و کلی کمک هست نزدیک بودنش بهم 👍🏼 خدا همه ی خواهر برادر هارو برای هم حفظ کنه

دوستمم همیشه دلخوره از تک فرزندی،میگه تا بچه بودم که همش تنها بودم و غصه هامو به هیچکس نمیگفتم،حالام ...

ما سه تا بودیم با هیچکس هم درد و دل نمی کردیم تازه اگر می گفتیم برادرم می داشت کف دست بقیه و مسخره می کرد

ما سه تا بودیم با هیچکس هم درد و دل نمی کردیم تازه اگر می گفتیم برادرم می داشت کف دست بقیه و مسخره م ...

الان که بزرگ شدین چی؟هنوزم همینطورین؟!!!!

موافقم با تک فرزندی یه دونه رو با کیفیت بزرگ کنی بهتره تا چند تا رو بی کیفیت. کیفیت را فدای کمیت نک ...

مطمئنی کیفیت تک فرزندی بهتره؟؟

یکم دراین مورد بیشتر مطالعه کن دوستم

گرمسلمان گرمسیحی گریهود،،،آدمی باشید،مذهب هرچه بود
بله عید هم خونه شون نرفتم گفت بچه ات دکور خونه رو به هم می ریزه بریم پشت بام منم نرفتم

ای واااااای 😧 چقدر بد،تا سالم و سر حال هستین قدر همو بدونین که تو پیری پشیمون نشین،خیلی بده اینجوری،آدم به وجود برادرش خیلیییییی احتیاج داره تو زندگی