2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیروقت تاپیک زدی خواهرم

من این زودیا خریدم

معنی" مخالف نظر منی ریپلای نکن "رو متوجه نمیشم😐خب اگه حرفت حقه وایسا جواب بده چرا در میری یا میتونی نظر ندی هیچکسم ریپلایت نمیکنه ... پای افکارت بمون...  صبر کن عزیز من...عه😐😐😐...والا 😑😑😑😑
فقط بهت بگم لوازم برقیایی که واقغا استفاده میشه بخر. الکی خیلی چیزارو نخر که انبار کنی

نه همون مهما رو بگيرم شاهكار كردم 

راستش ادم زورش مياد تو اين گروني وسيله بخره

نه همون مهما رو بگيرم شاهكار كردم  راستش ادم زورش مياد تو اين گروني وسيله بخره

مثلا من چایی ساز و ماکروفر عصای دستمن.ولی غذاساز، مخلوط کن، پلوپز اینامو خیلی استفاده نکردم. خیلی کم. گوشتکوب برقی هم خیلی استفاده میکنم. ساندویچ سازم بعضی وقتا. بقیه چیزا اصلا نگرفتم

مثلا من چایی ساز و ماکروفر عصای دستمن.ولی غذاساز، مخلوط کن، پلوپز اینامو خیلی استفاده نکردم. خیلی کم ...

درست ميگين 

منم ميگم اول واجبارو بگيرم بعد اگه پولي باقي موند فرعي ها رو

درست ميگين  منم ميگم اول واجبارو بگيرم بعد اگه پولي باقي موند فرعي ها رو

من اصلا سرویس چینی هم نگرفتم. آکروپال به اندازه ۱۸ نفر. اخه مهممون رسمی نمیاد واسم. همه خودین. بعد اینکه سرویس ظرفم سفید سادست به همه چی میاد و با همه چی جوره. تو هم سعی کن با کمترین هزینه بهترین چیزا و انتخاب کنی. ایشالا خوشبخت بشی❤️

من اصلا سرویس چینی هم نگرفتم. آکروپال به اندازه ۱۸ نفر. اخه مهممون رسمی نمیاد واسم. همه خودین. بعد ا ...

متاسفانه تو شهر ما همه اهل تشريفاتن

خونواده هر دو طرفم پر جمعيت نيستيم كه بگم ظرف و ظروف اضافي لازم داشته باشم اقاي خاص كه تك فرزنده منم فقط يه برادر دارم 

پدرم يكم پول در نظر گرفته واسه جهيزيه

منم دوس دارم مختصر و مفيد جهيزيه بگيرم 

يكم از اون پول رو بزنم به زندگي مشتركمون

ولي با اين گروني بعيد ميدونم