2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اين چيزا ژنتيكي هست. ربطي به غذا و ميوه ندارن. مثلاً سياه پوستها شكلات خوردن رنگ پوستشون تيره است؟ يا اروپايي ها همه هلو خوردن سفيد شدن؟

اي كاش آدمي وطنش را هم چون بنفشه ها مي شد با خود ببرد هر كجا كه خواست🌺🌺

[QUOTE=74808538]چ میوه ای نخوردم...هرمیوه ای بوده خوردم.اخه حاملگیم ازاخرزمستون شروع شدبه پاییزختم شد..کلاهمه میوهام ...[/QUOT

ماشالله

خدا حفظش کن عزیزم😍

علی بن الحسین(ع) اَشبَه الناس خَلقاً و خُلقاً و منطقاً برسول الله   صلی الله علیک‌یا اباعبدالله

زن داداشم خیلی هلو میخورد الان برادرزادم ماشاالله عین هلو خوشگله و لپ داره.البته الان۱۴ سالشه

خواهرمم به زیاد خورد دخترش خوشمل شد.مثل برف سفید

خدایا منم میخوام به زودی مادر بشم واین دفعه بمونه برام و حالش خوب باشه😇عزیزان ما مامانای آینده چله گذاشتیم برای رسیدن به خواستمون🤰🏻.رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین  خدایا خودت گفتی ازم کم نخواین حالا من یه بچه سالم و صالح و باهوش و خوش سیما میخوام ازت.بسم الله
من اولا خیلی زیاد میخوردم ولی الان کم میخورم ولی میخورم

درهمون حدکفایت میکنه ولی بخور منکه ماه های اخرسیب شدیدمیخوردم وای عشقم بود ولی بعدزایمان لب به سیب نمیزدم

🍃🌺اللّهم صَلِّ علی مُحَمَّد و آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم🌺🍃
درهمون حدکفایت میکنه ولی بخور منکه ماه های اخرسیب شدیدمیخوردم وای عشقم بود ولی بعدزایمان لب به سیب ن ...

سیب زیاد نمیخورم 

تیکر نی نی کوچولوی من😍