2777
2789
عنوان

چرا من اندازه اون دوسش ندارم

1271 بازدید | 46 پست

با يكي به قصد ازدواج در ارتباطم 

البته به زور و اصرار خودش

اون هر روز بيشتر علاقه و محبت نشون ميده 

منم مثل ماست ميمونم 

هم دلم واسه خودم ميسوزه هم واسه اون

اينجوري نيس كه اصلا دوسش نداشته باشم ولي خب دوس داشتن من خيلي معموليه نسبت به اون 

چيكار كنم من ؟

هرچقد ميخوام اين رابطه رو تموم كنم قبول نميكنه

هي زنگ هي پيام 

خيلي دلم گرفته 

كلي كلافه و بلاتكليفم

دوس داشتنش بهم انرژي منفي ميده

از اين دوستاشتناي ديوانه وار ميترسم

اگه  واقعا نمیخوایش کم کم رابطتت کم کن سرد شو

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینطور بود اول رابطم با همسرم ، اصرار به ازدواج داشت و من کلی دو دل بودم با اصرار خانوادم و اینکه همه تاییدش میکردن نشستم کلی فکر کردم و قبول کردم بیاد خواستگاری و الان ازدواج کردیم حالا میبینم درست ترین کار رو انجام دادم منم اون موقع ها زیاد دوستش نداشتم و همیشه دلم براش میسوخت بعد میگفتم دلم براش بسوزه خودمو تباه کردم ، ولی خوب بعد از فکرامو جواب مثبتم و ازدواجم الان عاشقشم و میبینم برام بهترین مرد دنیاس ، خدا رو شکر ، وقتی صبح ها میره سر کار تا برگرده انقدر دلتنگش میشم که حد نداره

به ايشون همه چي رو توضيح دادم

گفتم كه كسي رو دوس داشتم كه يه طرفه بود و كلي داستان زندگيم رو بهش گفتم 

گفتم نميتونم دوست داشته باشم 

انقد اصرار كرد كه اجازه بدم خودشو ثابت كنه

منم قبول كردم