2777
2789
عنوان

چرا من اندازه اون دوسش ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1279 بازدید | 46 پست

یکاری کن ازت سرد بشه .اصلا حرفه دلتو احساستو نصبت بهش بگو بزاربدونه شاید نمیدونه ک علاقه نداری بهش .خیلی بده عشقع ی طرفه .اگ فک کنی شایدبعدا بعش علاقه پیداکردم دراشتباهی .تمومش کن بزاربره دنباله زندگیش

خوبی نکن .من کردم حال نداد 😏

الان تقريبا دو هفته س در ارتباطيم

دوس داشتن اون داره فوران ميكنه

منم از اون حال و هواي بي حسي در اومدم يكم علاقه مند شدم بهش 

ولي يك درصد علاقه اي كه اون بهم داره هم نميشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی مدت گوشیتو خاموش کن

من این کاروقبل ازدواجم به مدت سه ماه انجام دادم میومد دم خونمون هر روز و من میگفتم نه، الان گاهی میگه یادته چقدر اذیتم کردی چجوری دلت اومد ، خودم خجالت میکشمو پشیمونم بعد میگه عیب نداره اگه ده سالم طول میکشید میومد تا جوابمو بدی چون عشق یک بار اتفاق میوفته

مث من😐

ولی من گفتم صدبار که آخرش ازدواج نیست.و اصلا رابطمون دوست پسر دختری نیست.صرفا دوستیم ولی اون با اینکه خودشم میدونه شرایط جوری نیس که بشه ازدواج کرد همش با یه جور حسرت میگه و محبت میکنه و من همش عذاب وجدان دارم که چقد سنگم

واقعا نميدونم چجوري تصميم بگيرم 

البته اينم بگم تك فرزند

مدرك تحصيليش ليسانس

تو كار واردات قطعات ماشين سنگينه

٤ سال تفاوت سني داريم 

اهل نماز و اينا نيس

ولي ادم خونواده دار و پاكيه

كلا از هر لحاظ نسبت به اون شخصي كه دوسش داشتم خيلي خيلي سره

خوب فکر کن ، ما رفتیم مشاوره ، من جلو مشاور و خودش گفتم دوسش ندارم مشاور گفت شروع کن ایراداشو بگو زبونم لال شد خندم گرفت گفتم ایرادی نداره خیلی صریح بهم گفت نیازی به تست ازدواج ندارید پاشو برو ازدواج موفقی خواهید داشت ، شکرخدا همینم شد تا حالا یاد ندارم دعوامون شده باشه یا بهم تو گفته باشه

خوب فکر کن ، ما رفتیم مشاوره ، من جلو مشاور و خودش گفتم دوسش ندارم مشاور گفت شروع کن ایراداشو بگو زب ...

اخه اين بيچاره هم هيچ اخلاق بدي از خودش نشىون نداده

تنها بديش اينه كه زيادي پيگير منه