2777
2789
عنوان

مامانا و باردارها یه سوال

98 بازدید | 15 پست

سلام 

من طبق تاریخ پریودم امروز  شروع هفته ی ۳۸ ام میشه اما رفتم سونوگرافی واسم تاریخ زده ۳۵ هفته و ۲ روز دکترمم میگه توی ماه آخر تا یه ماه اختلاف تاریخ عادیه ؟!

میخواستم بدونم تاحالا کسی بوده که همچین اتفاقی واسش بیفته که سن حاملگی که سونو تعیین میکنه با سن حاملگی خودش فرق داشته باشه ؟! حالا به نظرتون تاریخ زایمانم تغییر میکنه ؟!

ممنون

اگر امضای منو خوندین لطفا واسه سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین ممنون

نه تغییر نمیکنه سن جنین توی اولین سونو معتبره بعد بر اساس اندازه هاشه نگران نباش 

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه تغییر نمیکنه سن جنین توی اولین سونو معتبره بعد بر اساس اندازه هاشه نگران نباش 

متشکرم واقعا نگران بودم 

متشکرم واقعا نگران بودم 

نگران نباش عزیزم من الان هفته ۲۳ ام تاریخ پریودم دو هفته فرق داره با سونوی اولم و سوتوی آخرم ده رو جلوتره از سونوهای اولم😂😂😂سه تا سن بارداری دارم

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘

سن حاملگی سن رشد جنینه ..نه هفته های مادر.    اگر کمتر از هفته های مادر باشه ینی رشدش عقب مونده مثلا2هفته.     و بالعکس

✌️🫂          درخواست دوستی ندید لطفا .با کمال احترام برای دوستان،نمیپذیرم🌹
به من گفت دوهفته عادیه 

آره به منم گفت تا یه ماه اختلاف عادیه که مال تو حدودا دو هفته اختلاف داره بعد گفتم لازم نیست یه جای دیگه برم سونو گفت نه تا تاریخی که سونو ان تی تعیین کرده باید صبر کنی اگر تا اون موقع زایمان نکردی باید یه سونو بیوفیزیکال بدی که نتیجه ی اون تاریخ زایمانتو مشخص میکنه

آره به منم گفت تا یه ماه اختلاف عادیه که مال تو حدودا دو هفته اختلاف داره بعد گفتم لازم نیست یه جای ...

براقلب گفت 4اسفند ان تی گفت 3اسفند انومالی گفت 30بهمن چندروز پیش سونو گفت 4اسفند.دکتر گفت تادوهفته ایرادی نداره 

هیچی  
آره به منم گفت تا یه ماه اختلاف عادیه که مال تو حدودا دو هفته اختلاف داره بعد گفتم لازم نیست یه جای ...

با ی سانت دو سانت کم و زیاد سنش کمتر و بیشتر میشه نگران چیزی نباش تقریبا واسه همه همینجوری بستگی به جثه نی نی کوچولو داره

نگران نباش عزیزم من الان هفته ۲۳ ام تاریخ پریودم دو هفته فرق داره با سونوی اولم و سوتوی آخرم ده رو ج ...

منم خودم که حساب میکنم باید تا ۱۰ ام زایمان کنم 

دکتر قبلیم تاریخ زایمان رو واسم زده ۱۲ ام

طبق سونو NT تاریخ زایمانم ۱۴ امه 

و طبق سونو NTD تاریخ زایمانم ۱۶ امه

و طبق این سونو جدید تاریخ زایمانم میفته واسه ۲۹ آذر 😖😖😖

خب خدا رو شکر ممنون که با حرفاتون بهم دلگرمی دادین خیلی نگران بودم که چیز بدی نباشه واقعا با حرفاتون آروم شدم 🙏🙏🙏🙏🙏

منم خودم که حساب میکنم باید تا ۱۰ ام زایمان کنم  دکتر قبلیم تاریخ زایمان رو واسم زده ۱۲ ام طب ...

نمیفته واسه اونوقت اون سه تا تاریخم که بهم نزدیکن تقریبا پس اونا درسته تو همون هفته ام ایشالا بسلامتی نی نی بغلته دیگه 

نمیفته واسه اونوقت اون سه تا تاریخم که بهم نزدیکن تقریبا پس اونا درسته تو همون هفته ام ایشالا بسلامت ...

ان شاء الله ممنون دوستم با حرفات دلگرمم کردی ان شاء الله که شما هم به سلامتی نی نی گلیتو بغل بگیری

ان شاء الله ممنون دوستم با حرفات دلگرمم کردی ان شاء الله که شما هم به سلامتی نی نی گلیتو بغل بگیری

فدات بشم با هر حرف دکتر نگران نشو سر تاریخش که بشه بدن خودش بچه رو پس میزنه میندازه تو بغل گرم مامان 😍😍😍