2777
2789

سلام دوستان

من سمت راستم درد میکنه به نظرتون خارج از رحمی میتونه باشه

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان

تا الانم سونو نرفتم

گذاشتم واسه شنبه هفته آینده که یهو قلبش رو بشنوم ایشالا

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان

ن عیزم. معمولا اوایل بارداری تخمدان ها درد میگیرن

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم ربطی نداره منم سمت راست درد داشتم ولی خداروشکر مشکلی نداشت

خدایا شکرت برای این فرشته ای که بهم دادی دعای هر لحظه من بارداری تمام خانم های منتظر خدایا این حس شیرین رو قسمت همه خانم های منتظر کن
ن عیزم. معمولا اوایل بارداری تخمدان ها درد میگیرن

خوب الان هم ۶ هفته و ۵ روزمه

نه عزیزم ربطی نداره منم سمت راست درد داشتم ولی خداروشکر مشکلی نداشت

وای منه خر  تا بیاد ایم چند ماه تمام بشه از استرس میمیرم  که

نه اقدامم ولی پنجشنبه پ ت شد خیلی درد دارم و تهوع و سر درد

ایشالا که بارداری

وای منه خر  تا بیاد ایم چند ماه تمام بشه از استرس میمیرم  که

نه بابا خودتو اذیت نکن من تا چهار ماهگی سر موعد پریودی هنوز درد میگرفتم اینا طبیعیه خودتو اذیت نکن 

انشالله که سالم بدنیا میاد این فرشته نازنین 

بچه اولتونه؟ 

خدایا شکرت برای این فرشته ای که بهم دادی دعای هر لحظه من بارداری تمام خانم های منتظر خدایا این حس شیرین رو قسمت همه خانم های منتظر کن
نه بابا خودتو اذیت نکن من تا چهار ماهگی سر موعد پریودی هنوز درد میگرفتم اینا طبیعیه خودتو اذیت نکن&n ...

نه عزیزم بچه ی دومه