من_خوشبختم1 مدیر استارتر عضویت: 1396/02/13 تعداد پست: 1357 عنوان کسانی که بارداری خارج از رحمی داشتن لطفا 131 بازدید | 12 پست سلام دوستانمن سمت راستم درد میکنه به نظرتون خارج از رحمی میتونه باشه من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان 1397/08/26 | 14:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
من_خوشبختم1 مدیر استارتر عضویت: 1396/02/13 تعداد پست: 1357 تا الانم سونو نرفتمگذاشتم واسه شنبه هفته آینده که یهو قلبش رو بشنوم ایشالا من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
فاطمه(مامان_یاسمین_زهرا) عضویت: 1395/05/31 تعداد پست: 20214 ن عیزم. معمولا اوایل بارداری تخمدان ها درد میگیرن حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))
مامانامیرعلی1 عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 1471 نه عزیزم ربطی نداره منم سمت راست درد داشتم ولی خداروشکر مشکلی نداشت خدایا شکرت برای این فرشته ای که بهم دادی دعای هر لحظه من بارداری تمام خانم های منتظر خدایا این حس شیرین رو قسمت همه خانم های منتظر کن
شیواااااااا عضویت: 1397/03/03 تعداد پست: 1908 تا الانم سونو نرفتم گذاشتم واسه شنبه هفته آینده که یهو قلبش رو بشنوم ایشالا عزیزم نترس خارج رحم میگن درد وحشتناکی داره
من_خوشبختم1 مدیر استارتر عضویت: 1396/02/13 تعداد پست: 1357 ن عیزم. معمولا اوایل بارداری تخمدان ها درد میگیرن خوب الان هم ۶ هفته و ۵ روزمه من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
من_خوشبختم1 مدیر استارتر عضویت: 1396/02/13 تعداد پست: 1357 نه عزیزم ربطی نداره منم سمت راست درد داشتم ولی خداروشکر مشکلی نداشت وای منه خر تا بیاد ایم چند ماه تمام بشه از استرس میمیرم که من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
من_خوشبختم1 مدیر استارتر عضویت: 1396/02/13 تعداد پست: 1357 منم خیلی درد دارم انگار پام تا میشه شما ام بارداری من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
آیدا351 عضویت: 1396/01/09 تعداد پست: 12793 شما ام بارداری نه اقدامم ولی پنجشنبه پ ت شد خیلی درد دارم و تهوع و سر درد
من_خوشبختم1 مدیر استارتر عضویت: 1396/02/13 تعداد پست: 1357 نه اقدامم ولی پنجشنبه پ ت شد خیلی درد دارم و تهوع و سر درد ایشالا که بارداری من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
مامانامیرعلی1 عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 1471 وای منه خر تا بیاد ایم چند ماه تمام بشه از استرس میمیرم که نه بابا خودتو اذیت نکن من تا چهار ماهگی سر موعد پریودی هنوز درد میگرفتم اینا طبیعیه خودتو اذیت نکن انشالله که سالم بدنیا میاد این فرشته نازنین بچه اولتونه؟ خدایا شکرت برای این فرشته ای که بهم دادی دعای هر لحظه من بارداری تمام خانم های منتظر خدایا این حس شیرین رو قسمت همه خانم های منتظر کن
من_خوشبختم1 مدیر استارتر عضویت: 1396/02/13 تعداد پست: 1357 نه بابا خودتو اذیت نکن من تا چهار ماهگی سر موعد پریودی هنوز درد میگرفتم اینا طبیعیه خودتو اذیت نکن&n ... نه عزیزم بچه ی دومه من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان