2777
2789
عنوان

وتخمک گذاری سیکل پریودی

377 بازدید | 12 پست

سلام لطفا بگین سیکلاتون چند روزه هست و روز چند از پریودیتون تخمک گذاریتونه

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید

۲۸روز از ۱۱سیکل تا ۱۶ ترشح داشتم نمیدونستم دقیق کی تخمک گذاریه کیت استفاده کردم فهمیدم ۱۵ سیکل روز تخمک گذاریه😊

خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

26 روزه ست و روز ١٢ تخمكگذاري دارم. با كيت تاريخ ش رو فهميدم

عزیزم چجوری با کیت فهمیدی برا منم توضیح میدی پریودی من بعضی ماها 29 روز بعضی ماه ها 30 زوزه است😞به نظرت مشکل دارم

مهربان باشیم شاید فردایی نباشد
عزیزم چجوری با کیت فهمیدی برا منم توضیح میدی پریودی من بعضی ماها 29 روز بعضی ماه ها 30 زوزه است😞به ...

منم از وقتی اقدام کردم بهم ریخته تاریخ پریودیم 

شما از روز دهم هرروز مثلا ساعت دو یدونه کیت استفاده کن

زمانی که هردوخط همرنگ شد روز تخمک گذاریته

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید
منم از وقتی اقدام کردم بهم ریخته تاریخ پریودیم  شما از روز دهم هرروز مثلا ساعت دو یدونه کیت اس ...

مرسی گلم .تو نت خوندم تا ده روز تاخیر مشکلی نداره به نظرت این یه روز مشکل داره

عزیزم چجوری با کیت فهمیدی برا منم توضیح میدی پریودی من بعضی ماها 29 روز بعضی ماه ها 30 زوزه است😞به ...

نه كاملا مرتبه پريودت. تا ٣٥ روزه هم طبيعيه. من وقتي پيش دكتر رفتم پريودم از ٢٨ تا ٣٢ روز متغير بود دكتر گفته منظمه خوبه. وقتي اقدام كردم ديگه خود به خود دقيق شد ٢٦ روزه. من روز ١١ پريود ترشح تخمكگذاريم شروع شد يه دونه كيت گذاشتم تقريبا پررنگ بود. روز ١٢ گذاشتم خيلييي پر رنگ شد. روز ١٣ گذاشتم كم رنگ بود. فهميدم همون روز ١٢ آزاد شده. 

الحمدلله حمداً كثيراً...
منم از وقتی اقدام کردم بهم ریخته تاریخ پریودیم  شما از روز دهم هرروز مثلا ساعت دو یدونه کیت اس ...

من يه برنامه دارم عكس كيت رو وارد ميكردم كه بمونه برام بعد دو خط همرنگ رو مثبت حساب نكرد وقتي خط تست پررنگ تر از كنترل شد گفت مثبته. حالا نميدونم ديگه🤔 كه اتفاقا روز بعد از همرنگ بودم خط تست پررنگ تر شد و گفت مثبته

الحمدلله حمداً كثيراً...
نه كاملا مرتبه پريودت. تا ٣٥ روزه هم طبيعيه. من وقتي پيش دكتر رفتم پريودم از ٢٨ تا ٣٢ روز متغير بود ...

وای مرسی گلم ..خیلی نگران بودم اخه بعضیا میگن هر ماه تو یه تاریخ دقیق پریود میشن

وای مرسی گلم ..خیلی نگران بودم اخه بعضیا میگن هر ماه تو یه تاریخ دقیق پریود میشن

اتفاقا منم قبل از اينكه دكتر بگه مثل شما نگران بودم. خيالت راحت منظمه عزيزم. 

تو يه سايت هم يبار خوندم پريود نامنظم يعني نتوني تاريخ بعدي شروع پريودت رو حدس بزني

الحمدلله حمداً كثيراً...
اتفاقا منم قبل از اينكه دكتر بگه مثل شما نگران بودم. خيالت راحت منظمه عزيزم.  تو يه سايت هم يب ...

❤💚💜خیلی ازت ممنون گلم خیالمو راحت کردی