بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شوهرت خسیسه دقیقا اخلاق بابامو داره . هر سه چهار سال برا خودش هیچ نمیخره برا مامانمم همیشه نمیخرید سالی یبار شاید . برا منم همینطور همیشه هم مامانم بخاطر من باش جنگ داشت اما مناصلا از شرایط خوشم نیومد از سیزده سالگی رفتم سر کار بااینکه اون مخالفم بود همیشه هم جوابم این بود اگه هر دوماه یبار برام دو دست لباس خونگی و یک دست بیرونی بخری کار نمیکنم الان دوازده ساله که رو پای خودمم بهترین لباس میخرم بهترین گردش بیرون میرم فقط هم تو عیدها شاید یه صد تومن ازش بگیرم دیگه از پولاش لذت نمیبرم بااینکه حسابش پره اما اصلا بهش نمیگم پول بده بدم میاد از خساستش البته فقط برای لباس خسیسه فکر میکنه زنا مثل مردا نیاز ب لباس نو ندارن
خدایا تو را غریب دیدم و غریبانه غریبت شدم. تو را بخشنده پنداشتم و گناه کار شدم .تو را گرم دیدم و در سردترین لحظه ها به سراغت امدم.تو مرا ...چه دیدی که وفادار ماندی؟؟ کانال دکلمه های خودم @voooice
ولی شوهرت وظیفشه بخره هر چی تو دلت داری بهش بگو تا بفهمه چه موجودیه من شخصا هیچوقت با مرد خسیس کنار نمیام ب بابامم گفتم تو خسیسی از پولات بدم میاد که باهاشون برم لباس بخرم تنم کنم
خدایا تو را غریب دیدم و غریبانه غریبت شدم. تو را بخشنده پنداشتم و گناه کار شدم .تو را گرم دیدم و در سردترین لحظه ها به سراغت امدم.تو مرا ...چه دیدی که وفادار ماندی؟؟ کانال دکلمه های خودم @voooice