2777
2789
عنوان

خیلی بی لیاقته هرچی ازدهنمون درومدبه هم گفتیم😧😧😧😧😧😧😧

| مشاهده متن کامل بحث + 1421 بازدید | 81 پست

بخدافرداشب میخوایم بریم عروسی هیچی نداریم بپوشیم

نه یه تاپ مجلسی نه یه شلواری نه یه مانتوازعیدنخریدم براخودم هیچی بخدانخریدم

یه شالی که پالتویی هیچی ندارم😢

بایدبالباس بهاره توهوای سردبرم عروسی هیچ کدوم ایناروبهش نگفتم تابحال که دلش نشکنه حتی دیشبم بازبااین همه فوش بهش نگفتم  ولی درک نداره همش میگه بهم ولخرجی خوب منم دلم میخوادحداقل درسال دوتابراخودم مانتویی شلواری شالی بخرم

چیکنم نمیفهمه😑

وزن فعلی۴۸👈👈هدف۵۰🤗دوستانی که میخوان چاق بشن ویاتثبیتی هستن ویاازکالری سردرمیارن بیان من روهم ملتفت بکنن😂😂خیرببینین ازجوونیتون😁          بچهای (تاپیک بامدادخمار )دم همگیتون گرم
م متوسط رو به پایین هستیم لوازم بچه همین منم چند وقت پیش یه شال و کلاه واسه دخترم خریدم 80 کفش بچ ...

تازه کفش ۴۴ تومنم باشه دووم نداره که 

بچه ۲ بار بپوشه پاره میشه وا میره اصلا 

دوباره باید بخره 

ضرر مالیش بیشتره اینجوری

احمقانه ترین جمله معروف نی نی سایت :" شما ناراحتی نخون " درمواجه با نظرات مخالف!قطعا کسی که از تبادل نظر و رو به رو شدن با طرز فکرای عمیق تر از خودش میترسه و میخواد تو همون مرداب تحجر و عقب موندگیه خودش دست و پا بزنه و بیشتر فرو بره این جمله رو بکار میبره  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی خیلی ببخشید ولی از شوهرت اوقم گرفت . کسی ک نمیتونه خرج زن و بچش کنه . حق نداره زن بگیره و بچه د ...

دیشب چقدتودلم داشتم باخودم حرف میزدم میگفتم خوب نمیتونی چراازدواج میکنی خوب مگه من دلم نمیخوادیه کسی باشه که برام خرج کنه دلش بسوزه یه کاپشن ندارم

پیش خودم میگفتم بیجامیکنی نمیتونی خرجشونوبدی بچه میندازی تودامان من(پسرموناخواسته باردارشدم بعدهاخودش گف کلکت زدم که بچهاپشت هم بزرگ بشن حالادونای دیگه هم میاریم بچهاتنهانباشن😫)منم پولاموجمع کردم رفتم دستگاه گزاشتم رابطمونم کمترکردم که یوخ دوباره ناخواسته باردارنشم

وزن فعلی۴۸👈👈هدف۵۰🤗دوستانی که میخوان چاق بشن ویاتثبیتی هستن ویاازکالری سردرمیارن بیان من روهم ملتفت بکنن😂😂خیرببینین ازجوونیتون😁          بچهای (تاپیک بامدادخمار )دم همگیتون گرم
استارتر با این اخلاقش ببخشید ها ولی چرا دومی اوردی ؟؟واقعا برام سواله

پست قبل پیامتوبخون توضیح دادم

تازه کفش ۴۴ تومنم باشه دووم نداره که  بچه ۲ بار بپوشه پاره میشه وا میره اصلا  دوباره بای ...

من میخواستم دوجفت بوت بخرم هم دخترم هم پسرم

امادیدم گرونه برنداشتم چون گف اگه الان بخری عیددیگه نمیخوادبخری براشون منم پیش خودم گفتم تاعیدخراب میشه

فقدبراپسرم خریدم

دیشب چقدتودلم داشتم باخودم حرف میزدم میگفتم خوب نمیتونی چراازدواج میکنی خوب مگه من دلم نمیخوادیه کسی ...

نباید تو دلت میگفتی . ی بار دااااااد بزن و بگو . تا وقتی ک ازش بترسی همین کارارو میکنه

اره الان خوندم متوجه شدم یعنی واقعا هنوزم میگه دوتا دیگه😑😶

آره خاک برسرش خودش یه کاپشن نداره بپوشه برای مهمونی اونوخ میخوادبچه پس بندازه هی

برای بچه ها اصلا نگو بزار خودش ببینه مثلا لباس ندارن یا کفش ندارن 

آخه فرداشب میخوایم بریم عروسی بخداقسم پسرم لباس گرم نداره 

گپ قیمت گردم۹۰تومن برای ۱سال ونیم نخریدم 

تقصیراونم نیس میدونم خسیس نیس فقدخیلی خیلی بداخلاقه

خداباعث وبانی این گرونی رونبخشه ونیامرزه

حالاامروزازصب بیدارشده باهم حرف نمیزنیم خیلی کم درحدبچه روبگیرو ناهاربیا بخورو درهمین حد

الان من دخترمودعواکردم دخترموکشیده کناربهش میگه ازمامان میترسی؟مامانت میزننت؟؟

هی بهش تلقین میکنه

دیگه صبرم به سراومدگفتم چرابهش تلقین میکنی من بدم 

چرامیخوای ازچشمش بیوفتم

موقعی که تودعواش میکنی من میگم پرابابارواذییت کردی یابهش میگم اذییت نکن باباخستس باباگناه داره

بعدتوبرگشتی اینجوری میکنی

آخه فرداشب میخوایم بریم عروسی بخداقسم پسرم لباس گرم نداره  گپ قیمت گردم۹۰تومن برای ۱سال ونیم ن ...

خوب وقتی  ببینه پسرت لباس نداره خودش میگه برو بخر

مردا زنشون لباس نداشته باشن خودشون به نفهمی میزنن ولی دلشون نمیاد با بچه اینکار بکنن 

من پارسال برای دخترم کاپشن خریدم 300

امسال همون تنش کردم شوهرم دید گفت کوچیک برو بخر 

اگه من میگفتم دادوبیداد که پارسال 300 دادی