2777
2789
عنوان

خیلی بی لیاقته هرچی ازدهنمون درومدبه هم گفتیم😧😧😧😧😧😧😧

| مشاهده متن کامل بحث + 1421 بازدید | 81 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش گفتم منم دیدم گرونه نمیخرمش همون ۴۴ت میخریم اعصابش بهم ریخته بودمنم توخیابون انقدخجالت کشیدم بغض کرده بودم دوباره رفتیم تومغازه همون کفش ارزونه روخواستیم ایندفعه گفتم دیگه ست نمیخرم فقدبراپسرم میخرم چون اواین باره براش کفش میخریم ازوقتی راه افتاده پاپوش داشته الان خیلی کوچیکه بپاش نمیشه

دیگه برادخترم نمیخرم حالاتاعید

بعدیارودبه کردکه اشتباه شنیدیدمن گفتم۶۴شمافکرکردین۴۴حالامن هی قرمزمیشدم زردمیشدم دیگه جرعت نداشتم توروی همسرم نگاه کنم

وزن فعلی۴۸👈👈هدف۵۰🤗دوستانی که میخوان چاق بشن ویاتثبیتی هستن ویاازکالری سردرمیارن بیان من روهم ملتفت بکنن😂😂خیرببینین ازجوونیتون😁          بچهای (تاپیک بامدادخمار )دم همگیتون گرم

حالا درسته گرونیه مملکت وضع درست درمونی نداره

ولی آخه کفش ۷۰ تومنیم اونجوری گرون نیست که شوهرت بخواد دعوا کنه و فحش بارت کنه

والا ماهم از همین قشر متوسط رو به پایین جامعه ایم 

نفسم از جای گرم بالا نمیاد ولی ۷۰ تومن کفش اصلا گرون نیست که الکی میندازین گردن مملکت و گرونی 

شوهرت یا تعادل روانی نداره یا اعصابش از جای دیگه خرد بوده رو تو خالی کرده

احمقانه ترین جمله معروف نی نی سایت :" شما ناراحتی نخون " درمواجه با نظرات مخالف!قطعا کسی که از تبادل نظر و رو به رو شدن با طرز فکرای عمیق تر از خودش میترسه و میخواد تو همون مرداب تحجر و عقب موندگیه خودش دست و پا بزنه و بیشتر فرو بره این جمله رو بکار میبره  

وای خدایا هردوتون حق دارین هم تو هم شوهرت 

سیسمونی درست کردیم فقط ۴ میلیون شد لباس کفش کیف آخه این چه وضعیتیه..   یه لباس گپ واسه ۱ سال ۸۸ تومن ... آدم بره به کی بگه ... 😐😐😑😐😐😐😐😐

😍😍خدایا شکرت😍😍

دیگه یهودیدم رفته کفشروسایزپای پسرم خریدفکرکردم آروم شده تااینکه اومدیم توماشین میگه میزنم دندونات خردبشه میگم چرایهودادمیکشه ازدستت خسته شدم بیچارم کردی نمیزاری یکم پسندازکنم

منم همینطوری هی بغضم بزرگ ترمیشد

گفتم منکه ازقیمت دوبارش خبرنداشتم یهومیگه۶۴خوب نمیخریدی دادمیکشه تومنوقول زدی کشوندی تومغازه براباردوم دیگه روم نمیشدکفشوبزارم زمین ازاین حرفا هی دادمیکشید

وزن فعلی۴۸👈👈هدف۵۰🤗دوستانی که میخوان چاق بشن ویاتثبیتی هستن ویاازکالری سردرمیارن بیان من روهم ملتفت بکنن😂😂خیرببینین ازجوونیتون😁          بچهای (تاپیک بامدادخمار )دم همگیتون گرم

منم افتادم به گریه توخودم کم کم گریه میکردم دیدم میگه انقددلم میخوادبزنم زیرگوشت اینقددلم شکست تابحال روم دست بلندنکرده اگه میزدانقده دلم نمیشکست

حالا درسته گرونیه مملکت وضع درست درمونی نداره ولی آخه کفش ۷۰ تومنیم اونجوری گرون نیست که شوهرت بخوا ...

م متوسط رو به پایین هستیم

لوازم بچه همین

منم چند وقت پیش یه شال و کلاه واسه دخترم خریدم 80

کفش بچه دیگه بعید میدونم زیر 40 باشه 

نبهش گفتم اولین باره براپسرت داری کفش میخری دیگه بس کن بجای اینکه بهش محبت کنی بهش بگی مبارکت باشه

چقدفوشم داد

اشکال نداره عزیزم .مرده و خجالت کشیده از اینکه پولش کم بوده .بیشتر از خودش عصبانی بوده ولی زورش ب تو رسیده .درسته اشتباه کرده .نمی خوام کار زشت شوهرت و توجیح کنم ولی خودت بزار جاش اگه نتونی اونی ک دلت می خواد واسه زن و بچت بخری چقدر ناراحت میشی

نبهش گفتم اولین باره براپسرت داری کفش میخری دیگه بس کن بجای اینکه بهش محبت کنی بهش بگی مبارکت باشه ...

خیلی خیلی ببخشید ولی از شوهرت اوقم گرفت . کسی ک نمیتونه خرج زن و بچش کنه . حق نداره زن بگیره و بچه دار بسه😠😠😠

وا خجالت نداشت که میگفت اشتباه متوجه شدیم۶۴گرونه نمیخوام،بیرون زبون ندارن برامازبون دارن براماخروسن بیرون مرغ 😒

دلبندم بندبند دلت را به خدایی بسپارکه بیشترازمن هوایت رادارد...💖خداجونم شکرت💖