2777
2789
عنوان

خیلی بی لیاقته هرچی ازدهنمون درومدبه هم گفتیم😧😧😧😧😧😧😧

| مشاهده متن کامل بحث + 1421 بازدید | 81 پست
خوب وقتی  ببینه پسرت لباس نداره خودش میگه برو بخر مردا زنشون لباس نداشته باشن خودشون به نفهمی ...

نه به جون بچهام بهش گفتم نداره گفت همونایی که داره روتنش کن هموناخوبن که

به من میگه اینقدتورخت ولباس میخری هیچ زنی نمیخره چه براخودش چه بچهاش

وزن فعلی۴۸👈👈هدف۵۰🤗دوستانی که میخوان چاق بشن ویاتثبیتی هستن ویاازکالری سردرمیارن بیان من روهم ملتفت بکنن😂😂خیرببینین ازجوونیتون😁          بچهای (تاپیک بامدادخمار )دم همگیتون گرم

بچهاخونم مهمون اومده بعدا میام بقیشومیگم

وزن فعلی۴۸👈👈هدف۵۰🤗دوستانی که میخوان چاق بشن ویاتثبیتی هستن ویاازکالری سردرمیارن بیان من روهم ملتفت بکنن😂😂خیرببینین ازجوونیتون😁          بچهای (تاپیک بامدادخمار )دم همگیتون گرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت خسیسه دقیقا اخلاق بابامو داره .  هر سه چهار سال برا خودش هیچ نمیخره برا مامانمم همیشه نمیخرید سالی یبار شاید . برا منم همینطور همیشه هم مامانم بخاطر من باش جنگ داشت اما مناصلا از شرایط خوشم نیومد از سیزده سالگی رفتم سر کار بااینکه اون مخالفم بود همیشه هم جوابم این بود اگه هر دوماه یبار برام دو دست لباس خونگی و یک دست بیرونی بخری کار نمیکنم الان دوازده ساله که رو پای خودمم بهترین لباس میخرم بهترین گردش بیرون میرم فقط هم تو عیدها شاید یه صد تومن ازش بگیرم دیگه از پولاش لذت نمیبرم بااینکه حسابش پره اما اصلا بهش نمیگم پول بده بدم میاد از خساستش البته فقط برای لباس خسیسه فکر میکنه زنا مثل مردا نیاز ب لباس نو ندارن 

خدایا تو را غریب دیدم و غریبانه غریبت شدم. تو را بخشنده پنداشتم و گناه کار شدم .تو را گرم دیدم و در سردترین لحظه ها به سراغت امدم.تو مرا ...چه دیدی که وفادار ماندی؟؟                                                                                   کانال دکلمه های خودم @voooice

ولی شوهرت وظیفشه بخره هر چی تو دلت داری بهش بگو تا بفهمه چه موجودیه من شخصا هیچوقت با مرد خسیس کنار نمیام ب بابامم گفتم تو خسیسی از پولات بدم میاد که باهاشون برم لباس بخرم تنم کنم 

خدایا تو را غریب دیدم و غریبانه غریبت شدم. تو را بخشنده پنداشتم و گناه کار شدم .تو را گرم دیدم و در سردترین لحظه ها به سراغت امدم.تو مرا ...چه دیدی که وفادار ماندی؟؟                                                                                   کانال دکلمه های خودم @voooice

بچهاکسی نیس؟؟

چی شد تو مغازه من نفهمیدم

کفشاگرون بود

من ندونسته یکی روبرداشتم نشونش دادم خودشم پسندیدتاقیمتشوپرسیدیم یاروگف پسرونها۷۰ودخترونش ۷۹تومنه ست خواهروبرادری بود

این یهوقاطی کردفکرکردمن الان هموناروانتخاب کردم میخرم

وظیفشه عجب ادمی اه اعصابم خرد شد.گند بزنن به این مردا حالا ۷۰ تومن پول که اینطوری کرده

هنوزم که هست روحرفش هست

چرا دعوا کرد خب تقصیر تو چیه این وسط

نمیدونم والله مملکت داغونه من بایدتقاص پس بدم

واس دو جفت کفش .... عزیزم نه مقصر تویی نه همسرت مقصر این مملکت حراب شده است که هیچی جرعت نمیکنه ادم ...

والله قراربوددوجفت بخریم دیدم گرونه برادخترم برنداشتم این بی لیاقت شعورش به اونم نمیرسه

منم میدونم ازگرونی این بداخلاقیهاش

چرا دعوات كرد قيمت مب كرديد گرون بود تشكر مي كرديد و نمي خريديد دعوا نداره

همینکاروکردیم برای باردوم خریداماکاش نمیخریدمنکه حرفی نزدم مجبورنکردم اصراری نکردم

عزیزم به دل نگیره خجالت کشیده که نداشته بخره سر تو خالی کرده مردا همیشه مشکلاتشونو سر زناشون خالی می ...

کسی که خجالت بکشه بایدزنشوجلویه ملت که دارن میان میرن خجالت بده آروم اگه میگف نخریم بخدامن حرفی نمیزدم

خراب بشه مملکتی ک زن و شوهر بخاطر نداری باید باهم دعوا کنن

😔😢