2777
2789
عنوان

جراحی بینی

419 بازدید | 55 پست

سلام حدود سه ماهه عمل بینی کردم بینیم استخوانی بود از تمام رخ خیلی ظریف بود ولی الان مثل بینیای گوشتی شده سرش هم خیلی بالاست ممکنه ورم باشه ؟ یعنی سرش میاد پایین؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

كجا عمل كردي؟عزيزم درصدي ورم داره بقيه اش دماغ خودته،من ٣ماهه ورمش كامل از بين رفت

سلام من پرستار آی سی یو و بخش سرطان هستم.همه ی سؤالاتتون درباره پرستاری و بیمار هاتون جواب داده میشه،و همین طور مشاوره درباره کنکور پرستاری و ارشد و همین طور آزمون استخدامی 😉😍
تا یک سال نباید راجع بینیت حرفی بزنی ،هر روز یه جوره تا ورمش به کل بخوابه

نه يك سال؟؟؟حداكثر ٦ماهه،ميگن يك سال كه از سرشون باز كنن

سلام من پرستار آی سی یو و بخش سرطان هستم.همه ی سؤالاتتون درباره پرستاری و بیمار هاتون جواب داده میشه،و همین طور مشاوره درباره کنکور پرستاری و ارشد و همین طور آزمون استخدامی 😉😍
شما پره های بینیت ورم نداشت؟من خیلی ورم دارم پره هام گرد شده

نه عزيزم من حتي كبودي هم يه رد كوچيك بود،٣ماهه هم شد هميني كه الان هست،شايد كار دكترا فرق داره

كجا عمل كردي؟عزيزم درصدي ورم داره بقيه اش دماغ خودته،من ٣ماهه ورمش كامل از بين رفت

پیش دکتر حامد عباسی عمل کردم اخه بینیم خیلی ظزیف بود الان بهد 3 ماهه خیلی تپله