سلام حدود سه ماهه عمل بینی کردم بینیم استخوانی بود از تمام رخ خیلی ظریف بود ولی الان مثل بینیای گوشتی شده سرش هم خیلی بالاست ممکنه ورم باشه ؟ یعنی سرش میاد پایین؟
عزیزم اصلاااااا تا یک سال راجع بهش نظر نده چون واقعا هر روز که بگذره بهتر میشه. من چهار ساله عمل کردم. سال اول همش میگفتم چرا این شکلی شدم کلا ورم بود و هر روز یه شکل میشد اما هرچی زمان گذشت بهتر و بهتر شد. باید فقط صبر داشته باشی. و ماساژ بده بینیتو خیلی تو کاهش ورم تاثیر داره
وای اره من که بعضی وقتا گریه می کنم منم خیلی عجولم
منم همش گریه میکنم ولی یه دفعه بعد چند روز دماغم کوچیک میشه بعد دوباره ورم میکنه.عزیزم به سربالا بودنش فکر نکن چون بعد یه مدت نوک بینی میاد پایین تر حالا من برعکس تو دویت داشتم قوسش بیشتر بود
تمام اینایی ک میگن تا یکسال نمیشه نظر داد معذرت میخوام ولی الکی میگن من خودم عمل کردم خواهرم عمل کرد اون یکی خواهرامم عمل کرد دختر و دختر خالمم عمل کردن ، دماغت وقتی آتل رو برداشتی هر ایرادی داشت بدون تا اخر همون ایراد رو داره فقط اگر کج باشه ب مرور با ورزش بینی صاف میشه همین ، بعد از ی مدتم جا افتاده تر میشه تو صورتت و دیگ مث اوایل نیست ! اون ی مدتتم حداکثر سه ماه یا چهارماه ! سر بالا بودنش تا اخر سربالاس و هر اتفاق دیگ ای ک هست ، من ی طرفمو دکتر از یکی از پایه هام نگرف گف صب کن ی سال بشه همه ایراداتش مشخص بشه بعد ترمیم کن الان یک سالو پنج ماه گذشته همون ایرادی رو داره ک همون روزی ک چسب جلو اتل رو برداشت داشت ! لطفا هی نگید تا یکسال نمیشه اصلا نظر داد چون چرت محض نمیدونم تجربه عمل داشتید ک این حرف رو میزنید یا نه ، ایراداتش میمونه فقط ب مرور جا افتاده تر میشه توی صورتت و ورمش میخوابه همین ! ورمشم تا سه ماه تقریبا 80 درصدش خوابیده اون بیست درصد مونده ب مرور میخوابه
تمام اینایی ک میگن تا یکسال نمیشه نظر داد معذرت میخوام ولی الکی میگن من خودم عمل کردم خواهرم عمل کرد ...
وای اکه اینجوری باشه که بینی من هم پهن ششده هم خیلی سربالاست خود دکترم میگه میاد پایین ولی از یک ماهکی ک بعد قالب یکم اومد پایین دیکه بعدش اصلا تغییر نکرده همون زاویه هست
وای اکه اینجوری باشه که بینی من هم پهن ششده هم خیلی سربالاست خود دکترم میگه میاد پایین ولی از یک ماه ...
الکی میگه ، ب منم میگفتن غضروفای جلو دماغ ب مرور جوش میخورن فلان میشه و ... ، دکتر میگف پایه دماغت شاید بکشه تو کوچیک بشه همش چرت بود همش ! ۳ ماه ک گذشته تا ماه شیشم ی ۲۰درصد ورم مونده میخوابه و بعدش خلاص اگر اتفاق خاصی مث ضربه و... نبینه تا اخر همونه !!! منم همین دردارو کشیدم چقد گریه کردم اینقدر حرص میخوردم پریودم شده بود هر دوهفته ی بار ! از پیش دکتر میومدم زنگ میزدم ب خواهرم پشت تلفن گریه میکردم
الکی میگه ، ب منم میگفتن غضروفای جلو دماغ ب مرور جوش میخورن فلان میشه و ... ، دکتر میگف پایه دماغت ش ...
ای وای مشکل بینی بینی شما چیه؟ منم طبیعی می خواستم ولی بینیم فانتزی شده خیلی غصه می ورم بینمم بزرگ نبود خیلی کوچک شده و سربالا و قوس دار البته فعا قوسش کمه ولب داره من صاف می خواستم
ای وای مشکل بینی بینی شما چیه؟ منم طبیعی می خواستم ولی بینیم فانتزی شده خیلی غصه می ورم بینمم بزرگ ن ...
من از جلو خوب بود از نیم رخ یکم دراز ب چشم میومد ! میخواستم ارتفاعشو بیاره پایین واسم ، گف چون سوراخا دماغت کوچیک از پایه های دماغت از بیرون برش نمیدم ! بعد حالا پایه چپم رو از داخل گرفته کوچیک کرده یکیشو نگرفته ازداخل ی ورم نیم رخم خوبه ی ورم یکم بلند شده ! از یورم نرمال قوس دماغم از ی ور شدیده خلاصه ریده توش ( البته ن در اون حدی ک نشه تحمل کردا وای خب ریده دیگ )
ن مامانمم میگ ! بقیه ام مراعات میکنن مثلا خیر سرشون ! اینقد بدم میاد ولی ی سری فامیل خیلی دور یا ... بیشعورن ب رو ادم میارن ! من خواهرم عمل کرد زیاد جالب نشد دماغش ، کارمند کتابخونه عمومی ام هست طفلی هربار ی سری از مراجعه کننده بهش میگن وای خانوم فلانی قبل عمل ک بهتر بودی !!! شوهرشم شعور درستی نداره هی ب روش میاره خیلی ناراحتم براش اونم یکسال شده جرات ترمیم رفتنم نداره