2777
2789
عنوان

جراحی بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 55 پست
تمام اینایی ک میگن تا یکسال نمیشه نظر داد معذرت میخوام ولی الکی میگن من خودم عمل کردم خواهرم عمل کرد ...

شما بعد جراحیتون ترمیم انجام دادید؟ اگه یه فسمت فرورفتگی داشته باشه میشه سرپایی ترمیم کرد یان باید بیهوش شد و پیوند غضروف کرد؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما بعد جراحیتون ترمیم انجام دادید؟ اگه یه فسمت فرورفتگی داشته باشه میشه سرپایی ترمیم کرد یان باید ب ...

ن من ترمیم نرفتم ! ولی دکتر بهم میگف اگ بخوای میتونی پایه های بینیت رو سرپایی کوچیک کنی ! اما ندیدم تاحالا سرپایی فرورفتگی رو ترمیم کنن ! چون غضروف رو باید از ی جا دیگ بکنن بزن ب اینجا ک اصولا از گوش میکنن !!!

البته دکتر من همون موقع ی شیشه پر الکل و ک ی ۴ تا غضروف توش بود داد بهم گفت بذار تو یخچال تا یکسال بعدا ک پرسیدم چیه گف اگر جایی از بینی فرورفتکی ایجاد شد از این غضروفا استفاده میکنیم برای ترمیمش

فرو رفتگی با امپول درست میشه من عمل کردم بینیم کج شده بهار میخام ترمیمی انجام بدم ولی تا شیش ماه اصن ...

اون امپول کورتون ک میگید ؟ اون ک واسه کوچیک شدن ! کج شدن رو مگ با نرمش اصلاح نکردید ؟ کسایی ک انحراف دارن بعد از برداشتن اتل اصولا تا ی مدت نرمش میدن

ن نوک بینیم فرو رفته بود با تزریق امپول درست شد بینیم نوکش ی خورده کج شد ک تو عکس بیشتر معلومه بخاطر اینکه دود مصرف کردم بعدشم گف ماساژ بده من اصن ندادم..فقط برا عمل برید پیش ی دکتر خوب نگین فلانی کمتر میگیره بریم پیشش چون بعدن پشیمون میشین یا پول جمع کنید پیش ی دکتر عالی عمل کنید یا اصن دست نزنید چون بینی تو اجزای صورت خیلی مهمه دیرتر عمل کنین ولی پیش ی دکتر خوب

حرص چیو میخوری!
فرو رفتگی با امپول درست میشه من عمل کردم بینیم کج شده بهار میخام ترمیمی انجام بدم ولی تا شیش ماه اصن ...

آمپول چی؟ برای من روی استخوان مثلا خواسته قوس بده ی تیکه رو بیشتر تراشیده ک قوس دار بشه ولی من به دکترم تاکید کردم صاف می خوام  من بینیم بد نشده قشنگ شده ولی نیمه فانتزی درصورتیکه من طبیعی خواسته بودم صاف می خواستم که تابلو نباشه برداشته به سلیقه خودش عمل کرده  قوس داده منم می خوام ترمیم کنم صاف بشه نمی دونم باید دوباره بیهوش شم یعنی؟

البته من رعایت نکردم وگرنه اوایل هرکی میدید میگف عالی شده من خودم خراب کردم لنت ب خودم😭

خدانکنه عزیزم بینی فک نکنم با مصرف دود و ماساژ ندادن خراب بشه اینا تاثیرش رو فرم بینی خیلی کمه بینی همونیه ک تو عمل انجام شده اولش احتمالا ورم بوده مشخص نبوده فقط ضربس ک می تونه کج کنه بینی رو ایراد از خود دکترتون بوده ب نطرم 

ن من ترمیم نرفتم ! ولی دکتر بهم میگف اگ بخوای میتونی پایه های بینیت رو سرپایی کوچیک کنی ! اما ندیدم ...

ای وای غضروف برداشتن خیلی سخته ک چرا دکترا با سرنوشت ادما این کارو می کنن خب من قوس دوست نداشتم برای چی انداخت اخهه دارم دیوانه میشم کلا کارم شده گریه ..ب من چیزی ندادن ممکنه پیش خودشون داشته باشن؟

ن نوک بینیم فرو رفته بود با تزریق امپول درست شد بینیم نوکش ی خورده کج شد ک تو عکس بیشتر معلومه بخاطر ...

کار دکترم خوبه خمین الانم میگم کارش خوبه فقط بدی کارش این بود برا من سلیقه خودش عمل کرده ن ب خواست من چون صورتم بی بی فیس و ریز نیمه فانتزی میاد همه دکتراهم همینو می گفتن ولی من بهش گفتم قبل عمل از قوس متنفرم طبیعی می خوام 

ای وای غضروف برداشتن خیلی سخته ک چرا دکترا با سرنوشت ادما این کارو می کنن خب من قوس دوست نداشتم برای ...

نه ، اگر برمیداشتن بهت میدادن ! خیلی از دکترا برنمیدارن بعد این موقع ک میشه از گوش ی مقدار غضروف برمیدارن پیوند میدن ! 

قوس از بغلش زیاد شده ؟

خیلی زیاد ؟ یا خودت حساس شدی ؟

نه ، اگر برمیداشتن بهت میدادن ! خیلی از دکترا برنمیدارن بعد این موقع ک میشه از گوش ی مقدار غضروف برم ...

بینی خودم کوچک بود الان ب نطرم خیلی دیکه کوچک شده ...قوسش کمه می دونی بیشتر پیشونیم گرد ششده مرزی بین پیشونیو بینیم نیست انگار