2777
2789

سلام. من باردارم ترشحاتم یکم سبز رنگ شده بود، دکتر این کپسولو برام تجویز کرد. دیشب اولین بار بود استفاده میکردم، چند ساعت بعد توی خواب حس کردم خیس شدم. خیلی ترسیدم‌که کیسه آبم نشتی داده باشه، کلی گریه کردم. دوستانی که استفاده کردین، بعد از استفاده خیسی حس کردید؟

تو رو خدا خیلی نگرانم کمکم کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه امروز جمعست. شما استفاده کردی از این کپسول؟

نه نکردم پاشو برو اورژانس زایشگاه البته این خانوم میگه طبیعیه لااقل زنگ بزن 115یا اطلاعات دارویی

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
تو رو خدا بیاین کمک، نگرانم

سلام عزیزم من ماه چهارمم باید کپسول لاکتوواژ استفاده کنم و نگرانم

شما متوجه شدی علت خیس شدن چی بود؟اثر داشت؟

لطفا راهنماییم کن هرچی دکتر داد ج نداد حالا از این میترسم

سلام عزیزم من ماه چهارمم باید کپسول لاکتوواژ استفاده کنم و نگرانم شما متوجه شدی علت خیس شدن چی بود؟ ...

سلام عزیزم همون کپسول لاکتوواژ علتش بود. چون ژله ایه بعد میاد بیرون به حالت لزجی

ممنون عزیزم ج دادی     خیالم راحت شد امیدوارم بااین‌ج بگیرم خیلی میترسم ترشحات سبز کار د ...

نگران نباش عزیزم، من با لاکتواژ زیاد جواب نگرفتم، بعد دکتر ژل بهم داد، همونم خیلی جواب نداد، آخر سر کرم داد اون دیگه ترشحاتو از بین برد