2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منکه مدرسمون اطلاع داده بودن

وقتی هم شدم پنهون کردم تا چند روز 😁😁 دیگه یکبار شلوارم خونی بود مامانم داشت میشست 

ترسیده بود هی میگفت چی شده فک میکرد پرده ام پاره شده 😂😂😂 

گفتم پریود شدم 🙄🙄🙄

زندگی زیباست
من دیر پری شدم کاملا دیگه آمادیشو داشتم 😁

منم اخرای اول دبیرستان بودم 😁 هیچی دیگه صبح قبل مدرسه اومدم به مامانم گفتم یه پد بده . همین .اونم گفت مبارک باشه . برو از فلان کمد بردار .

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

چرااااا😯😯😯

قديميا اينكارو ميكردن،، خواهر بزرگه منم كه اينجور شده بود، عمه ام يكي خوابونده بود زير گوشش

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
منکه مدرسمون اطلاع داده بودن وقتی هم شدم پنهون کردم تا چند روز 😁😁 دیگه یکبار شلوارم خونی بود ماما ...

میگفت از جایی افتادی پریدی . اینجوری شده من انکار میکردم رد شاه توته😝

زندگی زیباست
😳😳😳😳😳چرااااا

چون مادرم ترسیده بود و اصلا امادگی نداشت انگار که این اتفاق میافته برای منم 🙄🙄 و خودم هم اصلا تو باغ نبودم 🙄 خلاصه که هیچ وقت یادم نرفته 🙄 

با محبت و شجاعت تمام دروازه های دنیا برایت باز میشه 😍