2777
2789
هفتادي مظلوم😂😂😂4

والا، مظلوم کی بودیم مااا😂😂

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قديميا اينكارو ميكردن،، خواهر بزرگه منم كه اينجور شده بود، عمه ام يكي خوابونده بود زير گوشش

نه بابا برای این نبود 😄 اللبته بعدا فهمیدیم این کار باعث میشه دختر خوشگل بشه 🙄🙄🙄🙄 ولی من مادرم از ترس این کار کرد 

با محبت و شجاعت تمام دروازه های دنیا برایت باز میشه 😍
چون مادرم ترسیده بود و اصلا امادگی نداشت انگار که این اتفاق میافته برای منم 🙄🙄 و خودم هم اصلا تو ب ...

نه عزيزم قديمي ها معتقدن تو أولين تجربه اينكار رو بكني باعث زيبايي ميشه 

ربطش رو منم نميدونم ولي داستانش رو شنيدم😐😐

با كلمه ي زيباي ""نميدانم""آشنا شويد،، فردا روز گرفتار ناداني خود خواهيد شد
نه عزيزم قديمي ها معتقدن تو أولين تجربه اينكار رو بكني باعث زيبايي ميشه  ربطش رو منم نميدونم و ...

اره اینم هست ولی مادرم از ترسش بود ، اخه بعدشم بردنم دکتر گوارش و اینا که نکنه روده یا معدم مشکل داشته باشه 🙄🙄🙄

نه بابا برای این نبود 😄 اللبته بعدا فهمیدیم این کار باعث میشه دختر خوشگل بشه 🙄🙄🙄🙄 ولی من مادرم ...

براي چي نبود؟؟؟ ميدونم كارشون يه دليلي داشته، اما چيه نميدونم

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
اره اینم هست ولی مادرم از ترسش بود ، اخه بعدشم بردنم دکتر گوارش و اینا که نکنه روده یا معدم مشکل داش ...

😅😅😅

با كلمه ي زيباي ""نميدانم""آشنا شويد،، فردا روز گرفتار ناداني خود خواهيد شد
براي چي نبود؟؟؟ ميدونم كارشون يه دليلي داشته، اما چيه نميدونم

میگن وقتی دختر بار اول پریود بشه ، سیلی بزنین تو گوشش باعث میشه خوشگل بشه 

ولی من چون جیغ زدم و ترسیده بودم ، مادرم ترسید سیلی زد که من ترسم بخابه مثلا 😶 اصلا هم به ذهنش نرسید که عادت شدم و تا مدتی دکتر میبردنم (گوارش ) 

من با ٤٠ سال سن، هنوز يكبارم با مامانم در رابطه با پريود صحبت نكردم،،، عذابايي كشيدم كه اينجا اصلا جاي گفتنش نيست

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.