2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ...

والا به خدا خجالتم نميكشه 😑😑😑😑

با كلمه ي زيباي ""نميدانم""آشنا شويد،، فردا روز گرفتار ناداني خود خواهيد شد

عروسی بودم

مث پنگون راه میرفتم

من 79 هسدم

دهه هفتادیا باس نظر بدن همیشه

لازمهههه

نامِه اِی بِه نیمِه گُمشَدِه گور بِه گور شُدَم:اونقَدر دیر اومدی کِه مامانَم دارِه از جَهیزیَم اِستِفاده میکُنِه  
كاربر مرد متولد ٦٠ هم اومده خاطره اولين پِرِش رو بگه 🤔ساكت بببينيم چه حسي داشته🤔🤔🤔🤔

این کامنت و عکس پروفایل  

عجیب ب هم میان😁😁😁 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
من که فکر میکردم سرطانی چیزی گرفتم رو به موت هستم  دو روز در خفا گریه میکردم نمیدونستم باید چی ...

الهي، دوباره باردار شدي؟ بارداري دومت همزمان با من بود، همون زمان كه تاپيك زدي بچه اتو از دست دادي، خيلي ناراحت شدم، ان شالله اينبار يه ني ني تپل مپل بدنيا مياري

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

من متولد75 ام... دوم راهنمایی پریود شدم.. اونموقع دوستام زودتر شده بودن ومن غصمگرفته بود که چرا نمیشم نکنه اصلا نشم    چندروز قبل پریودی من رفتم دسشویی لباس زیرمو دیدم زهره تررررک شدم...دیدم ببخشید معذرت میخوام کلی ترشح سفید با یه غلظت عجیب غریب که شکل اون ترشح تو این 8 سال سراغم نیومد... جیغ زدم مادرمو صدا زدم گفتم این چیزای سفید چیه 😭😭😭

اگه خون بود میفهمیدم پریوده ولی ترشح سفید نمیدونستم اصلا چیه...خلاصه فک کردم مریضی صعب العلاج گرفتم و قراره بمیرم 😐

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖

من کلاس پنجم شدم تو اوج شیطنت های بگی 😧😧 اونروز تو مدرسه با بچه ها گرگم به هوا بازی کرده بودیم امدم خونه دیدم تمام لباس زیرم خونیه 😩😩 هیچی دیگه اصلا نمیدونستم چیه تا ۲ روز دستمال کاغذی میزاشتم 😓 آخرش مامانم فهمید و کلی دعوام کرد😒

یک نفر رفت که همه جانم بود ، رمق از پاهایم ، شوق از چشم‌هایم ، نیمی از قلبم برد 🥹🥀 مادرم💔