بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یعنی اگه تافل داشته باشی هر چند سال یه بار امتحان میدی دو باره تا تمدید بشه
اره عزیزم هر یک سال یکبار
گاهی حجم دلتنگهایم آنقدر زیاد میشودکه😔 دنیا با تمام وسعتش برایم تنگ میشود.....! دلتنــــــگم.....😢. ❤️ کسی که گردش روزگارش به من که رسید از حرکت ایستاد ....! ❤️ خودم..... خودی که مدتهاست گم کرده ام😔
دختر من دوسالشه وفوق العاده باهوش..از سه سالگی بزارم خوبه؟
نه اشتباهه پسر منم خیلی باهوشه معلمش میگه کلا هوش زبانش بالاست چیزی که هر بچه ایی نداره ولی زوده برای بچه شما الان تو کلاس پسرم دوتا بچه کوچیک تر هم هستند اونها خیلی سطحشون پایین تره یه جورایی فقط وقت تلف کردنه چون ترم بالا هستند بچه کوچیک ها نمی کشند خیلی درصد کمی از مطالب را میگیرند
عزیز دقیقا چند سالگی بعد کجا باید ثبت نامش کنیم که خوب باشه
خانمی بهترین معلم یک کودک نو پا مادرش همزمان بایاد دادن زبان مادری زبان دیگری هم شروع کنه که هم خودش هم فرزندش یاد بگیره برای انتخاب مهد کودک باید نزدک محل سکونت خودتون جایی انتخاب کنید که زبان هم آموزش بدن یا قرآن مهدکودک خوب محل شکوفایی فرزنده شماست که نمونه اش بشه نابقه دهه شصتی ها آقای طباطبایی که برنامه تلویزیونی اجرا میکرد اگر محرک ذهن کودکتون باشد نابغه آینده است حتی اگر سخت ترین آموزش ها رو براش درنظر بگیرید باز جواب مثبت میبیند