2777
2789
عنوان

پسر مو بزارم کلاس زبان چند سال طول می‌کشه

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 48 پست
الان کامل بلدی زبان رو حالا راضی هستی که رفتی؟؟

اره عزیزم بلدم ‌‌‌‌‌‌‌‌نمیگم بدون غلط حرف میزنم ولی بلدم

اره خوبه

گاهی حجم دلتنگهایم آنقدر زیاد میشودکه😔                  دنیا با تمام وسعتش برایم تنگ میشود.....!                   دلتنــــــگم.....😢.                                             ⁦❤️⁩ کسی که گردش روزگارش به من که رسید از حرکت ایستاد ....!                                                              ⁦❤️⁩ خودم.....                     خودی که مدتهاست گم کرده ام😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی به استعداد خودش داره که هر مرحله قبول بشه تافل ۱۲مرحله داره اگر نخوای براش سخت بگیری ۶سال زمان ...

عزیزم تافل یعنی چی میشه توضیح بدی

خدایا شکرت__یا مادرم فاطمه زهرا___یاحسین___یا مهدی ادرکنی __

شما الان تافل داری

نه آیلتس دارم

دیگه مخم نکشید برای تافل اسم بنویسم

گاهی حجم دلتنگهایم آنقدر زیاد میشودکه😔                  دنیا با تمام وسعتش برایم تنگ میشود.....!                   دلتنــــــگم.....😢.                                             ⁦❤️⁩ کسی که گردش روزگارش به من که رسید از حرکت ایستاد ....!                                                              ⁦❤️⁩ خودم.....                     خودی که مدتهاست گم کرده ام😔
از مهد کودک بچه ۳ سال اول اگر شروع به آموزش کنه جهشی یاد میگیره وسرعت یادگیریش بینهایت سرعت پیدا میک ...

عزیز دقیقا چند سالگی بعد کجا باید ثبت نامش کنیم که خوب باشه

از چند سالگی میشه بچه رو برد؟

من تحقیق کردم میگن از ۴ سالگی میشه برد من ۵ سالگی گذاشتم ولی به نظرم فقط اوایل میشه برد بعد سخت میشه و نوشتن هم داره بچه کوچیک باشه میمونه الان پسر من نوشتن انگلیسی اش جلوتر از فارسی اش هست کلاس اولیه ۶ ماه پیش نوشتن انگلیسی را شروع کرد ولی فارسی را از اول مهر که میره مدرسه احساس میکنم اگه میذاشتم نوشتن فارسی را یاد می گرفت بعد میذاشتم کلاس زبان بهتر بود 

دختر من دوسالشه وفوق العاده باهوش..از سه سالگی بزارم خوبه؟

به نظر من زود سخت نگیر به بچه زده میشه بازم نظر دوستانی رو که از این سن فرستادن جویا شو

خدایا شکرت__یا مادرم فاطمه زهرا___یاحسین___یا مهدی ادرکنی __

ایلت س یعنی تا کجا تافل یعنی چی میشه توضیح بدی

عزیزم آیلتس میشه باهاش زبان یاد داد

الان فقط میشه با مدرک دانشگاهی این کارو کرد

یعنی من الان باید مدرکمو بزارم دم کوزه آبشو بخورم

ببخشید عصبانی شدم یعنی آنقدر مدرک و بیخود کردن

تافلم همینه ولی باید هر چند سال بری تمدید کنی خیلی دردسر داره