اره عزیزم بلدم نمیگم بدون غلط حرف میزنم ولی بلدم
اره خوبه
گاهی حجم دلتنگهایم آنقدر زیاد میشودکه😔 دنیا با تمام وسعتش برایم تنگ میشود.....! دلتنــــــگم.....😢. ❤️ کسی که گردش روزگارش به من که رسید از حرکت ایستاد ....! ❤️ خودم..... خودی که مدتهاست گم کرده ام😔
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
گاهی حجم دلتنگهایم آنقدر زیاد میشودکه😔 دنیا با تمام وسعتش برایم تنگ میشود.....! دلتنــــــگم.....😢. ❤️ کسی که گردش روزگارش به من که رسید از حرکت ایستاد ....! ❤️ خودم..... خودی که مدتهاست گم کرده ام😔
من تحقیق کردم میگن از ۴ سالگی میشه برد من ۵ سالگی گذاشتم ولی به نظرم فقط اوایل میشه برد بعد سخت میشه و نوشتن هم داره بچه کوچیک باشه میمونه الان پسر من نوشتن انگلیسی اش جلوتر از فارسی اش هست کلاس اولیه ۶ ماه پیش نوشتن انگلیسی را شروع کرد ولی فارسی را از اول مهر که میره مدرسه احساس میکنم اگه میذاشتم نوشتن فارسی را یاد می گرفت بعد میذاشتم کلاس زبان بهتر بود
تافلم همینه ولی باید هر چند سال بری تمدید کنی خیلی دردسر داره