2777
2789
اسم آبجیم رو میخوایم بزاریم   خودم میخوام بزارم محمد امين. محمد مسیح. رها

منم اسم مسیح رو خیلی دوس دارم.اسم خیلی قشنگ‌و با کلاسیه

مهربان، مادر من/ ای من از مهر تو در جامه گرم/ ای من از لطف تو در بستر ناز/ هرگز از خویش مرا دور مساز❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم نفس میگن مگه دمو بازدمه  میگم پناه میگن یعنی چی بی‌پناه و اینا  میگم نهال میگن درخت ...

ببخشید خندم گرفت😂😂😂😂،نهال قشنگه ها😅😅

میشه برای حاجتم *صلوات* بفرستی دوستم❤؟؟،خیلی ممنون🌹.
ما هم اول لیست تهیه کردیم ولی یکم بهد هر چی توش بود خط زدیم اسم های دیگه توش نوشتیم

بخدا خیلی سخته هر کی میگیم یه عیبی روش میزارن 

به غیر اون اسمایی دست قبلیم مثلا رها دوست داشتم میگن مگه وله 

اصلا دیگه نمیدونم چه اسمی خوبه 

بعضیا میگن زوده هنوز 

اما اخه باید فک کنیم که ۴ ماه دیگه هول هولی یه چیز علکی نزاریم 

سلین زیاد داریم تو فامیل

واقعا.باشه نزار ولی من زیاد نشنیدم.آوین یا لاوین هم قشنگه 

مهربان، مادر من/ ای من از مهر تو در جامه گرم/ ای من از لطف تو در بستر ناز/ هرگز از خویش مرا دور مساز❤
ای وای خدایا انتخاب اسم چقدر سخته من اصلا نمیتونم انتخاب کنم بین نفس و پناه نهال و برکه و جانان موند ...

کژال قشنگه 

سلین و ستیا هم قشنگن

ی اسم واسه بچت انتخاب ک کن بعدها بابت اسمش ازت راضی باشه و تو هر سنی قشنگ باشه اسمش 

دیدم که آدمی میتواند شفای آدمی باشد...🍃❤️