آره راستی اونم اسم دخترش پناهه یکی دیگه هم بود نهال بود یادم نیست ولی.... کلا من اسم هایی که موجودیت خارجی دارن دوست دارم اسم هایی که نیاز نیست بپرسی معنیش چی میشه مثل همین اسم هایی که گفتی واقعا قشنگن برکه یکی از گزینه های من بود واقعا زیباست هرکی هم که بگه زشته بی سواده ;-) من هرکی نظر میده به شوهرم میگم دلیلی نداره هرکسی بدونه اسم قشنگ یعنی چی :-)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مامانم میگه اوایل 7 ماهگی سیسمونی و باید بگیریم میگه 7 ماهگی رفت ساک بچه رو اماده کن هر زمان بعد 7 ماه احتمال تولد هست داداش منم 7 ماهه دنیا اومد بچه داداشمم 7 ماه و نیمش بود دنیا اومد
وجود خارجی منظورت ابنکه گندمو برکه وجود دارن اما پناه و نفس و جانان وجود خارجی ندارن د ...
آره دقیقا ولی خب اون سه تا اسم دیگه هم ملموسن مثلا نیازی نیست بپرسی یعنی چی ... الان واقعا بعضی از اسم ها خیلی مسخره هستن فقط شاید اونم شاید از نظر آوایی قشنگ باشن...