2777
2789
اها چ قشنگ و باکلاس👌👌👌 من از الان ک نامزدم دارم برا بچمون اسم انتخاب میکنم😂😂😂😂ال سا هم جزوشو ...

خخخ من که خیلی دوس دارم السا چون خاصه اصلا تو فامیلمون السا نداریم

طُ هَـمونـ خونے ڪِـ هَر لَحظـه تو رَگـ هاے مَنع😻❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای وای خدایا انتخاب اسم چقدر سخته من اصلا نمیتونم انتخاب کنم بین نفس و پناه نهال و برکه و جانان موند ...

کلا رفتی تو فاز اسم بچه بازیگرها... همشون قشنگن ولی برکه و نهال قشنگ ترن

برای سلامتی نینیم صلوات میفرستین؟
نی نی ت کی دنیا میاد؟؟ فقط همین اسمارو دوست داری؟؟

آخرای فروردین یا اویل اردیبهشت ان شاءالله

اول خودم آنا دوست داشتم ولی بعد به نظرم النا یا الینا قشنگ تر اومد آرنیکا م شوهرم خوشش نیومد المیرام همینطور سارا رو خودم اصلا دوست ندارم شوهرم دوست داشت بیشتر

کلا رفتی تو فاز اسم بچه بازیگرها... همشون قشنگن ولی برکه و نهال قشنگ ترن

اسم بچه کدوم بازیگراس؟؟؟ 

من برکه رو از فیلم ممنوعه خوشم اومد 

نفسو خیلی وقته با شوهرم دوست داشتیم البته اول باران دوست داشتیم از چشممون افتاد پناه و جانان و نهالم از اینستگرام دیدم 

بچه کدوماس؟؟؟

آخرای فروردین یا اویل اردیبهشت ان شاءالله اول خودم آنا دوست داشتم ولی بعد به نظرم النا یا الینا قشن ...

انشالله به سلامتی جوجه ی منم تا ۱۰ فروردین دنیا میاد 

قبلا میگفتم زود براش سیسمونی میخرم الان گیج شدم نمیدونم چی خوبه چی بد 

مخصوصا لباس 

هی میگن فلانو نگیریا زود تنگ میشه و کوتاه میشه 

شیشه شیر اونت میخواستم بگیرم که از همشون بهتره یه خانومه صبح تاپیک زده بود میریزه و نمیدونم چه مشکلاتی داره 

از یه‌ورم که انتخاب اسمش 

😩😩😩😩

اسم بچه کدوم بازیگراس؟؟؟  من برکه رو از فیلم ممنوعه خوشم اومد  نفسو خیلی وقته با شوهرم د ...

برکه سام درخشانی نفس پژمان بازغی نهال  دقیقا یادم نی ولی فکر کنم این پسره اسمش چیه تازه دختر دومش دنیا اومده

برای سلامتی نینیم صلوات میفرستین؟
ان شاءالله به سلامتی  الان برای سیسمونی زود نیس؟

هنوز که هیچی نخریدم 

جفتم لترال چپ زده بود ،اول که مارژینال بود 

میگم خدایی نکرده زایمان زودرس نگیرم زود برم یه چیزایی بگیرم 

خیلی میترسم 

اصلا اتاق و رنگ و کاغذ دیواری و درده شو اینا هیچی اماده نیست 

بلاهره ۴ ماهه زود میگذره از به جا باید شروع کرد 

به نظرم دمه عیدم همه چی دوبرابرتر میشه بخاطر عید 

دیگه نمیزارم تا اونموقعه طول بکشه 

نیمه دوم بهمن به بعد میترسم بخاطر عید گرونترم بشه