2777
2789

بچه دختر خالم یه دختر 8 سالس باباش هم برای یه کاری یه مدت نیستش 3 4 شب پیش با مامانش رفته بودن پارک بعد این بچه اسکوتر برقی دوستش گرفته داشته بازی میکرده که یهویی حواسش نبوده میره روی زیر انداز یه خانواده میخواسته بخوره به بچشون که خودش راه رو عوض میکنه میخوره زمین خداروشکر بخیر میگذره بچه کلی هم عذر خواهی میکنه مثل اینکه اقاهه بلند میشه بچه رو هل میدونه بعد میزنه تو سرش طرف شقیقش دوستش همه چیز رو میبینه میرن خونه مامانش زنگ میزنه به دوستش 10 سالش بوده همه چی  رو میگه بعد دختر خالم به بچش میگه چرا نفتی تو پارک بهم گفت ترسیدم اقاهه تو رو هم بزنه یعنی اعصابم بشدت خورده من اونجا بودم 100 درصد زنگ میزدم پلیس خداروشکر باباش نبود وگرنه قیامت میشد.

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خاک بر سرشون مگه بزرگ ساله تازه اون برای اینکه نزنه به بچشون بزور راهو عوض کرده خودشو در خطر گذاشته و فداکاری کرده تازه برای اینکه نیاد مامانشم کتک نزنه فرار نکرده 

کاربری چهارممه تا الان سه بار قطع دسترسی شدم🥲 قبلا که تعلیقی ها موقتی نبودن اینجا بودم

نمی‌دونم والا 

دیروز هم تاپیک زدن که حوصله بچه مردم و‌شیطوناش رو نداریم همه اومدن اره بابا برا خودشون عزیز و شیرینه 

تاوان بچه آوردن اونا رو چرا ما باید بدیم و میخواییم راحت باشیم و حتی از لفظ توله برای بچه استفاده میکردن

بعد الآنم این تاپیک 

موندم چکار کنیم بالاخره 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

چیشد الان  بلآخره مادر همراه بچه بوده یا نبوده ؟

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
خاک بر سرشون مگه بزرگ ساله تازه اون برای اینکه نزنه به بچشون بزور راهو عوض کرده خودشو در خطر گذاشته ...

اره دقیقا اونم یه دختر بچه کوچولو سری ها روانی ان بخدا 

نمی‌دونم والا دیروز هم تاپیک زدن که حوصله بچه مردم و‌شیطوناش رو نداریم همه اومدن اره بابا برا خودشون ...

یعنی چی چه ربطی نداره چون مردم حوصله ندارن کسی بچه نیاره نسل انسان ها منقرض بشه مگه نون و ابش رو اونا میدن

چیشد الان بلآخره مادر همراه بچه بوده یا نبوده ؟

نبوده یه طرف دیگه نشسته بوده دختر خالم بعد برگشتن خونه بچه گفته اینم زنگ زده دوستش که دیده بوده اون کامل تر توضیح داده

نبوده یه طرف دیگه نشسته بوده دختر خالم بعد برگشتن خونه بچه گفته اینم زنگ زده دوستش که دیده بوده اون ...

من مادر بچه را مقصر می‌دونم 

شب بچه هفت هشت ساله تو پارک رها کنی از این بدتر هم ممکنه اتفاق بیفته 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍