2777
2789
عنوان

شک دارم ب همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 728 بازدید | 34 پست
چرا؟ خب میخواد بدونه چرا دوتا واتساپ داره

همین خب ینی با یدونه ادم کارش را نمیفته ک دوتا داشته باشع ؟ شغلشم ارایشگریه ، بیزینس من نیس ک بگم حق داره

این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین خب ینی با یدونه ادم کارش را نمیفته ک دوتا داشته باشع ؟ شغلشم ارایشگریه ، بیزینس من نیس ک بگم حق ...

از الان قضاوتش نکن. بدون فکر و خیال و خیلی عادی ازش بپرس که فک نکنه شک داری بهش

همین خب ینی با یدونه ادم کارش را نمیفته ک دوتا داشته باشع ؟ شغلشم ارایشگریه ، بیزینس من نیس ک بگم حق ...

یه چیز بگم؟ همیشه دخترای خوشگل و لول بالا به همسرشون شک پیدا میکنن. ولی دخترای زشت خیلی با اعتماد به نفس میگن همسرم بهم وفاداره و جز من کسیو نمیبینه. نمیدونم چرا همیشه اینجوریه😂

چون کارای شک‌بر انگیز میکنید شما مردا تا دودیقه میریم اونور شروع میکنید اس ام اس بازی میایم گوشیو ور ...

یه چیزی رو از حالا بدون اگر کسی بخواد زیرآبی بره نیازی نیست که جلوت باشه یا پشت سرت . هم زن میتونه زیرآبی بره هم مرد . اینقدر زمان هست که توی خونه هستی و اگر اون بخواد کاری کنه میکنه و متوجه نمیشی .اینقدر هم زمان داری که اگر بخوای زیرآبی بری تو توی خونه ای و اون سرکار میتونی و متوجه نمیشه  پس اگر قراره با شک ازدواج کنی نکن هر پیامی یا هر تلفنی یل هر بیرون رفتنی لزوما خیانت نیست آدم باید خودش اهل چیزی نباشه  شک رو بزار کنار بعد ازدواج کن 

یه چیز بگم؟ همیشه دخترای خوشگل و لول بالا به همسرشون شک پیدا میکنن. ولی دخترای زشت خیلی با اعتماد به ...

دقیقا همینه بخدا🤦‍♀️ الانم نمیدونم از دیشب چ مرگمه خوره ی شک ب مغزم افتاده نمیدونم چیکارکنم دارم روانی میشم فقط

این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅

دقیقا همینه بخدا🤦‍♀️ الانم نمیدونم از دیشب چ مرگمه خوره ی شک ب مغزم افتاده نمیدونم چیکارکنم دارم رو ...

آروم باش عزیزم. همیشه هم فکرمون درست درنمیاد. عادی ازش بپرس باهاش صحبت کن. بعدش خیلی آروم میشی. 

یه چیزی رو از حالا بدون اگر کسی بخواد زیرآبی بره نیازی نیست که جلوت باشه یا پشت سرت . هم زن میتونه ز ...

اره دیگه بعدا عین گاو سرمونو بندازیم پایین گندش ک دراومد با بچه بیفتیم ب فکر جدایی 

نامزدی دوره شناخته از الان بفهمم خیانت کاره یا ازین جور چیزاس مجبور نیستم باهاش بمونم پسر قحط نیس 

ولی نذار بفهمه بهش شک داری.

نه فقط میپرسم چ دلیلی داره وقتی کار مهمی نداری دوتا واتساپ داشته باشی 

نه فقط میپرسم چ دلیلی داره وقتی کار مهمی نداری دوتا واتساپ داشته باشی

اره. فقط حمله نکنی بهش. از روی کنجکاوی بپرس. بگو راستی تو دو تا واتساپ داری؟ بعد فرصت بده حرف بزنه. بعد بگو چرا دو تا؟ 

چون کارای شک‌بر انگیز میکنید شما مردا تا دودیقه میریم اونور شروع میکنید اس ام اس بازی میایم گوشیو ور ...

نمیخوام ته دلت و خالی کنم اما هر وقت مردی مشکوک میزد بدون شکت بی دلیل نیست و داره ی غلطایی میکنه 

اخه نمیدونم ب کی ندیدم و با اون یکی خط دومش بود ک تو وات بود با خط اولش تو واتساپ خیلی انلاین نمیشه

شوهر منم هرگز اهل پیام دادن نبوده.حدودا ۴ ماه گوشی خرید تر ترش دراومد صدای پیام اومدنش میومد مچشو گرفتم الان خونه بابامم واسه طلاق.این بار دومه