2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شد

| مشاهده متن کامل بحث + 981 بازدید | 82 پست
حالا فردا شب رو ببین. همه اینایی که قهر کردن امشب تا فردا شب اشتی میکنن😆 نگران نباش عزیزم

😂😂😂😂😂😂راست میگیا😂😂😂ولی خدایی من کوتاه نمیام

فرداشب کلا آنلاینم که یه وقت فکر بد نکنی😁😁😂

برای سلامتی دوقلوهام دعا کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق با شوهرته  منم شوهرم سرماخورده خورده بود کلی بهش رسید فرداش که سرحال شد کلی خوشحال شد اونم همونطور هوام داره

پسرهای من معجزه های کوچک من و دلیل مادر شدنم  عاشقتونم 

ببین. من عمل. کردم.  فرداش کارامو خودم میکردم. شوهرم اپاندیس عمل کرد تا یک ماه لباساشم خودم میپوشوندم. از بس این مردا لوسن 😂😂😂😂😂😂😂😂 قیافه ها خشن و زمخته.   دلشون کوچیک و.   گنجشکیه.   بهش. پیام بده.   نازشو بکش. بگو.  عشقم. دیروز ناراحتت کردم.    و........ این چیزا بعد برو پیشش 

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩
😂😂😂😂😂😂راست میگیا😂😂😂ولی خدایی من کوتاه نمیام فرداشب کلا آنلاینم که یه وقت فکر بد نکنی😁😁😂

انلاین بودن قبول نیست چون من که نمیبینمت. شماره بده زنگ بزنم تمام مدت گوش میدم ببینم اشتی میکنی یا نه. وای به حالت بهونه بیاری که دارم میدوم و ....😆😆😆😆

من ی بار چندوقت پیش شوهرم سرما خورد بالاسرش نشسته بودم چنان گریه میکردم وقتی دید گفت خوب شدم پاشد نشست.بعضی وقتا ما باید دوست داشتنمون رو نشون بدیم.از اونموقع اگه من سرما بخورم تا صبح بالاسرم بیدارمیشینه من چیزیم نشه.بابا عشقتو بهش نشون بده بگو براش مهمی برو بهش برس زار بزن.منم تو عقدم

نفسم به نفست بنده