2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شد

| مشاهده متن کامل بحث + 981 بازدید | 82 پست

خوب عزیزم دوران عقد دوران نازکردن و نازکشیدناس

الان نازنکنه نازنکشی نازنکنی نازتونکشه پس کی

میرفتی خونشون محبت میکردی هیچ اتفاق خاصی نمیافتاد 

نه اینکه مغرورانه پیام بدی 

خدایاپسرموواسه من حفظ کن وانقدربهم عمربده ک دومادش کنم .عشق مامانه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مردا تو مریضی بدتر از زنا ناز دارن

بعدم خوب نمیشد سر کار نره که

دلش میخواسته بری پیشش

نکند فکر کنی در دل من مهر تو نیست❤.                     گوش کن! 👂نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست.                          😊😊😊😊☺☺☺☺😄😄😄😄                                                                                                    هرگز ننشین متر بزن خوبی خود را😉                         اندازه ی خوبی به ندانستن آن است❤☺

عزیزم مردا. مث بچه میمونن. مخصوصا وقتی مریض میشن. اشتباه کردی باید میرفتی.    چون الان.   مریضه. محبت مادرشو میبینه.  دوست داشت. تو کنارش باشی.   اینجور موقع ها بیشتر.  نزدیکش باش.    محبتتون بیشتر میشه.  

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩
چه خبره امشب دور از جون همه مردا هار شدند همه تاپیک قهر زدند از شوهر خودم بگیرررررررر تا بابام 😂 ...

حالا فردا شب رو ببین. همه اینایی که قهر کردن امشب تا فردا شب اشتی میکنن😆 نگران نباش عزیزم

عزیزدلم خب بدحرف زدی چه مرد چه زن هر دو به محبت همدیگه احتیاج دارن دلسو بدست بیار تو زنشی یه عمر میخوایین با هم زندگی کنین شریک درد و غم و شادی هم باسین باید تو سختیا پیشش باشی تا اونم واست جبران کنه چی میشد اگه تو هم یه سوپ درست میکردی میبردی واسش کلی خوسحال میشد عزیزم البته این نصیحت نیست عزیزم دلخور نشی

مردا اصولن بد مریضن و دوس دارن بری پرستاریشون 

من شوهرم قرار بود ناهار بیاد خونمون 

همه منتظرش بودیم یهو زنگ زد که سرماخوردم حالم بده نمیتونم بیام

من پاشدم غذا تو ظرف کردم بردم خونشون

آخه سوپ و چلو گوشت داشتیم خوبم بود براش

خلاصه خیلی خوشحال شد که پاشدم رفتم و کلی تشکر کرد

و مادرشوهرمم گفت زن عاشق که میگن همین زن توعه

آخه بارون شدیدم میومد با آژانس رفتم

میکف ببین تو بارون پاشده اومده تو رو ببینه و پرستاریتو بکنه

با خــ💚ــدا باش پادشـ👸🏻ـاهی کن 😌

دلش تورو میخواسته

تو هم که...😕

بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓

الانم دیرنشده دوتا تون نمیشه من باشید یکی نیم من بشه خوبه

اشوواسش یه شاخه گل بگیر بروپیشش بعلش کن بگوببخشید یکم تندرفتارکردم سردردداشتم نشدبیام 

کدورتتونم برطرف میشه

خدایاپسرموواسه من حفظ کن وانقدربهم عمربده ک دومادش کنم .عشق مامانه

گناه داشت بیچاره. من از ده روز قبل مریض شدنم که علایم اولیه شروع میشه انتظار دارم شوهرم همش کمکم بده و مراقبم باشه. منم حواسم به ایشون هست البته

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"