2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شد

981 بازدید | 82 پست

سلام  

چند روزی میشه شوهرم  سرما خورده بود 

دیروز زنگ زد گفت با تاکسی بیا خونمون تا منم از سر کار بیام منم گفتم باشه بعد دیدم واقعا نمیشه برم بهش پیام دادم ک من نمیتونم بیام تو بیا اونم در جواب گفت که     من با این حالم کجا بیام ول کن بیخیال   منم خیلی ناراحت شدم و جوابشو ندادم  (حال داش پاشه بره  سر کار ولی برای من یه سرما خوردگی رو بزرگ کرد)

بعد چند ساعت باز شروع کردیم پیام دادن همش میگفت وای دارم میمیرم منم گفتم ب مادرت  بگو دمنوش درست کنه یا برو دکتر یا قرص بنداز  ایشونم همش میکفت نه بیخیال مهم نی😕  بهد گفتم میگی چی کار کنم پاشم با ابمیوه بیام عیادتت عمل جراهی کردی اونم گفت عمل کنم غریبه هم میاد پیشم  تو با غریبه یعنی فرقی نداری ؟ منم گفتم چرا اینجوری میکنی یه سرما خوردگی سادست چرا این همه ناز میکنی زنم نیستی که نازتو بکشم ... 

یه روز از این بحث میگذره نه مثل قبل صبحا پیام صب بخیر یا شباشب بخیر نمیده یا اصلا زنگ نمیزنه و سر نزده تو تل هم انلایمه ولی ب من پیامی نمیده خلاصه واقعا سرد شده چی کار کنم  

♡مثل برف باش ؛ زیبا ولی سرد♡

چه خبره امشب دور از جون همه مردا هار شدند همه تاپیک قهر زدند

از شوهر خودم بگیرررررررر تا بابام 😂

همه تاپبک زدند 

شوهر احمقم

شوهر خسیسم

شوهر خرم😂

برای سلامتی دوقلوهام دعا کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشتب زدی دیه باید یکم لی لی ب لالاش میذاشتی مثلااومد لوس کنه خودشو برات همش ک نمیشه ما زنا ناز کنیم اونا نازمونو بکشن بعدشم سرکار داره میره برا آیندتون داره میره دیه

واکنش من به تاپیکا : " گل زده بودن ، حالت طبیعی نداشتن"😳☻... ❤❤But you'll never be alone..I'll be with you from dusk til dawn...I'll hold you when things go wrong...I'll be with you from dusk til dawn❤❤آهای خوشگل عاشق♡♡آهای عمر دقایق♡♡آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق♡♡I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

خب دوس داشته نازشو بکشی ناراحت شده توجه میخواسته 

آیا هنوز نیاموختی که اگر همه عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و "خدا نخواهد" نمیتوانند! توکل کن و دل به حکمتش بسپار.